Знову впали нижче: Україна втратила місце у ТОП-3 на Євробаченні 2024, на думку букмекерів

Новини шоубізнесу
1 791
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Джері Хейл та Альона Альона
Скриншот

Тепер Джері Хейл та Альону Альону обігнав швейцарський артист Nemo

Представниці України на Євробаченні 2024 Джері Хейл та Альона Альона, які приїхали на перше Пре-паті конкурсу задля того, аби познайомитися зі своїми суперниками , втратили лідируючі позиції за думкою букмекерів. Подробиці - в нашому матеріалі.

Отож, чи не кожного тижня прогнозисти оновлюють свою версію можливого переможця Євробачення. Конкурс, який пройде у Мальме, відбудеться аж у травні, і вочевидь, на єврофанів чекає ще не одне оновлення прогнозу.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Зауважимо, що поточні зміни щодо можливого тріумфатора Євробачення не досить добрі для українських учасниць, адже за останні два прогнози Україна втратила спочатку другу, а потім і третю позицію. Джері та Альона досить довго трималися в трійці, але тепер вони пропускають на цю сходинку швейцарського виконавця Nemo.

На його можливий тріумф букмекери віддають 13%, а на звитягу українок 10%. Лідирує у рейтингу, як і раніше, Хорватія. У співака з цієї країни 17% імовірності на можливу перемогу.

Ставки букмекерів
Скриншот
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як у мережі передбачили ймовірного переможця Євробачення. Єврофани знайшли багато збігів між конкурсом, який відбудеться і тим, який відбувся 50 років тому.