Христина Соловій вперше розповіла, заради кого кинула Сергія Жадана: з ким зараз зустрічається співачка

Новини шоубізнесу
5 176
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Христина Соловій

Артистка розсекретила, чим займається її новий бойфренд

Стосунки Христини Соловій та Сергія Жадана не стали великим сюрпризом для широкої публіки, адже чутки про роман знаменитостей з’явилися вже досить давно. А от що точно здивувало багатьох, так це те, що врешті співачка кинула поета та музиканта заради іншого чоловіка . У кого ж закохалася артистка — дізнавайтеся нижче!

Відверто про стосунки з Сергієм Жаданом Христина Соловій вперше заговорила в скандальному інтервʼю Маші Єфросиніній . Однак для багатьох стало неочікуваною новиною, що їх роман існував не довго, адже бувши ще разом з поетом, артистка закохалася в іншого. Ба більше, це сталося ще до того, як Христина розірвала стосунки з Сергієм.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Та варто зазначити, що тоді співачка не стала нічого говорити про свого нового коханого. А от в інтервʼю “Люкс ФМ” Христина Соловій вперше заговорила про загадкового бойфренда. Щоправда, співачка розсекретила лише один факт про нього — виявилося, що чоловік є військовослужбовцем.

Дурна. Мені зриває голову, нічого немає в полі зору крім об'єкта закоханості. Я безперервно говорю про цю людину,
— каже Христина Соловій.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно на російських сервісах знайшли пісні Христини Соловій . Тоді ж багато хто припустив, що попри свою проукраїнську позицію, артистка може заробляти на росії.