Знову крадіжка росіян, чи свідомий заробіток на болотах? На російських сервісах знайшли пісні Христини Соловій

Новини шоубізнесу
2 229
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Христина Соловій
Фото: instagram.com/soloviyka

На фоні мовного скандалу виявилося, що російські музичні сервіси роблять гроші на піснях української артистки

Після скандальних слів Христини Соловій про “кров українців на руках знаменитостей” , у Мережі зʼявилася інформація, ніби й сама артистка отримує прибутки з країни-агресора росії. Що про це відомо — розповідаємо на Хочу!

Під час запису інтервʼю Христини Соловій у Маші Єфросиніної, співачка неочікувано звинуватила шоувумен у “розмитті кордонів з московією”. За словами артистки, багато її колег це робили аж до самого початку широкомасштабної війни, створюючи контент російською, аби заробляти у рф. До слова, кінець цієї словесної “схватки” Маша та Христина все ж пообіцяли показати, але за однієї важливої умови .

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

І все ж, після таких резонансних слів у бік виконавиці посипалося чимало хейту. Ба більше, у Мережі стрімко почали розповсюджувати інформацію, ніби й сама Христина може заробляти у росії.

Як повідомляють Telegram-канали, пісні Христини Соловій доступні до прослуховування на російських музичних сервісах. Зокрема такі платформи, як “Яндекс Музыка" та "VK Музыка”, на яких представлені пісні артистки, сплачують податки в російський бюджет за кожне прослуховування. При цьому, треки на такі сервіси завантажують або самі артисти, або їхні компанії-лейбли, які й отримують гроші з монетизації.

Пісні Христини Соловій
Фото: t.me/stranaua
Пісні Христини Соловій
Фото: t.me/stranaua

Варто зазначити, що Христина Соловій вже не вперше зіштовхується з тим, що росіяни викрадають її пісні , та навіть співають їх російською. Тому можна припустити, що сама артистка не надавала права на розміщення своїх композицій на музичних платформах країни-агресора.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, днями Христина Соловій зізналася, що розірвала роман з Сергієм Жаданом . Артистка розкрила деталі своїх стосунків з поетом.