Представниця Словенії на Євробаченні виявилася палкою фанаткою російського дуету... Але, їй вдалося швидко "зам'яти" скандал

Новини шоубізнесу
6 415
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Журналістка

Raiven
Фото: instagram.com/raivenofficial

Співачка Raiven спочатку розхвалила російських артисток, проте згодом все ж таки зрозуміла свою помилку

Представниця Словенії на конкурсі Євробачення 2024, переможець якого вже ймовірно відомий , сама того не усвідомлюючи втрапила у гучний скандал. А вся річ у тім, що співачка Raiven виявилася палкою фанаткою російського гурту. Що про це відомо — розповідаємо на Хочу!

Днями у Мережі розгорівся чималий скандал, фігуранткою якого стала одна з учасниць цьогорічного Євробачення. У своїх соцмережах співачка Raiven розповіла про власні музичні вподобання, зокрема й відзначила, що одним з її улюблених гуртів у дитинстві був російський дует “Тату”. У далекому 2003-му росіянки теж брали участь у міжнародному пісенному конкурсі та посіли тоді третє місце. Однак зараз через пряму російську агресію країну дискваліфікували з конкурсу.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Власне тому, як зазначає Telegram-канал “Єврофани”, у бік співачки посипалося чимало звинувачень. Адже багато її підписників припустило, що Raiven просуває російську культуру та підтримує агресію, спрямовану проти України.

Варто зазначити, що свою публікацію представниця Словенії швидко видалила, побачивши бурхливу реакцію у Мережі. Окрім того, Raiven відреагувала на скандал та вибачилася перед своїми слухачами, зазначивши, що не знала про походження артисток, про яких розповідала.

О боже ні!!! Вибачте, це зовсім не було моїм наміром! Я навіть не думала, що вони росіяни. У дитинстві я просто любила їхню музику. Це все. Я категорично ПРОТИ російського насильства. Я щиро перепрошую, що все так вийшло,
— прокоментувала скандал Raiven.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно Україна дізналася, під яким порядковим номером виступить на Євробаченні. Днями організатори конкурсу визначили порядкові номери виступів всіх країн у півфіналах.