235 тисяч українців визначили долю суддівської пʼятірки: голосування за склад нацжурі на Євробачення 2024 завершено

Новини шоубізнесу
2 230
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Фото: eurovision.tv

Пʼятірка кандидатів вже обрана, проте ми про неї не дізнаємося аж до гранд-фіналу Євробачення у Мальме

Голосування за склад національного журі на міжнародний пісенний конкурс Євробачення, що відбувалося у “Дії” , офіційно закрите. Тиждень українці могли обирати експертів, що оцінюватимуть представників інших країн. Що про це відомо — дізнавайтеся на Хочу!

Варто зазначити, що результати, за правилами конкурсу, будуть відомі лише напередодні гранд-фіналу Євробачення 2024. А це значить, що до 11 травня членів журі офіційно не будуть оголошувати. Натомість відомо, що серед претендентів були українські артисти, продюсери, піар-фахівці, музичні оглядачі та інші. Усього з 10 претендентів було обрано лише 5-ку. А очолюватиме суддівський склад той, хто набрав найбільшу кількість голосів.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Як повідомило українське представництво "конкурсу Євробачення, цьогоріч за склад журі проголосувало понад 235 тисяч українців. Саме члени журі вирішуватимуть, скільки балів віддати від України представникам з інших країн у фіналі міжнародного пісенного конкурсу, коли вирішуватиметься доля переможця 2024 року.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, днями alyona alyona та Jerry Heil запалили на сцені євровечірки у Мадриді. Представниці України виконали свою конкурсну пісню “Maria & Teresa”, а глядачі в унісон підспівували нашим артисткам.