Здійсненна мрія! Після розлучення з Муратом Налчаджіоглу, Лілія Реус все ж покинула Україну (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
1 002
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Лілія Реус
Фото: instagram.com/__l_i_l_i_a___

Блогерка показала, куди та з ким поїхала відпочивати, поки її екскоханий будує нові стосунки

Колишня дружина турецького бізнесмена Мурата Налчаджіоглу, схоже, відправилася святкувати офіційне розлучення . Адже відразу після того, як ексзакохані отримали документи про розірвання шлюбу, Лілія Реус полетіла насолоджуватися піщаними пляжами Єгипту. Усі деталі дізнавайтеся на Хочу!

Так, на своїй сторінці в Instagram Лілія Реус поділилася черговими змінами у житті. Судячи з усього, колишня Налчаджіоглу продовжує насолоджуватися життям, правда дещо в іншій компанії. І якщо раніше частіше за все вона літала за кордон разом з Муратом, то тепер на відпочинок блогерка відправилася разом з донечкою та близькою подругою.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Варто зазначити, що після розлучення з чоловіком Лілія Реус натякала, що може назавжди покинути Україну . Проте згодом дівчина запевнила, що наразі не планує настільки кардинальні зміни у своєму житті. Тому її подорож на курорт Шарм-Ель-Шейх є лише тимчасовою. А сама ж Лілія зізналася, що такий відпочинок був її мрією.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше нова кохана Мурата Налчаджіоглу несподівано показала кадри їх сварки . Судячи з усього, дівчина зробила це напідпитку, оскільки втомилася терпіти хейт у свій бік. А коли коханий намагався її заспокоїти — блогерка ще більше розлютилася.