"Ми вже це проходили": Христина Соловій зізналася, за що хотіла б перепросити у Вакарчука, в якого раніше була закохана (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
1 328
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

І все ж артистка впевнена, що експродюсер не зможе її зрозуміти та пробачити

Співачка Христина Соловій, яка пішла від Сергія Жадана до таємного військового , зізналася, чи спілкується зараз зі своїм колишнім продюсером Святославом Вакарчуком. Що сталося після розриву їх творчих та робочих стосунків — дізнавайтеся на Хочу!

У жовтні минулого року Христина Соловій заявила, що віднедавна почала самостійно розвивати власну карʼєру, адже зі Святославом Вакарчуком вони вирішили завершити співпрацю . Як виявилося, контракт між артистами закінчився, а пролонгувати його не стали. Тому 10-річна співпраця співачки та продюсера закінчилася.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

І хоча тоді Христина підкреслила, що їх творчий розрив був мирним і без скандалів, нещодавно зʼявилися нові подробиці. Так, виявилося, що Святослав Вакарчук виявив ініціативу більше не спілкуватися зі співачкою. Соловій запевняє, що не ображала експродюсера, але розуміє, що мала б перепросити Святослава за деякі свої різкі висловлювання в його бік.

На початку, мені здається, що я була в нього закохана. Це більше, не як в чоловіка, а як в особистість. Він дуже сильна особистість. Він захоплює, вміє це робити. Хотіла б перепросити за свої різкі висловлювання. Хотілось би, щоб він поставив себе на моє місце. І зрозумів, що я не мала на увазі нічого, що могло б його образити. Але він цього не відчує. Ми вже це проходили,
— зазначила Христина Соловій у коментарі проєкту “33 запитання від Люкс ФМ”.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше Христина Соловій розповіла, чому її пісні розміщені на російських платформах . Артистка відреагувала на скандал, що розгорівся після того, як виявилося, що її композиції у вільному доступі для прослуховування на музичних сервісах рф.