Анастасія Приходько не живе зі своїми дітьми? Ось чому її малюки переїхали із заміського будинку під Києвом

Новини шоубізнесу
16 608
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Анастасія Приходько
Фото: instagram.com/prykhodko_official

Артистка зазначила, що на такий крок вони з чоловіком пішли через часті повітряні атаки в області

Співачка Анастасія Приходько, яка обіцяла пройтися голою по Хрещатику за однієї важливої умови, вперше зізналася, що на цей час не живе зі своїми дітьми. Чому так сталося і як часто артистка бачиться зі своїми малюками — усі деталі дізнавайтеся на Хочу!

Під час широкомасштабної війни Анастасія Приходько залишається в Україні разом з дітьми, тому вже не раз була вимушена під час масованих обстрілів ховатися від ракет та дронів. Однак якщо раніше сімʼя артистки жила у заміському будинку під Києвом, то тепер її двоє синів та донька живуть окремо від батьків.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Про таке рішення Анастасія Приходько пояснила у програмі “ЖВЛ”. Артистка зазначила, що заради безпеки дітей, вони з чоловіком вирішили перевезти їх безпосередньо до Києва. А все тому, що в місті тривоги лунають дещо рідше, ніж це відбувається в області. Та й в разі небезпеки діти співачки можуть сховатися у безпечному місці, а саме — в метро.

Ми відвезли дітей… Вони в Києві, але не буду казати де. Постійно їздимо, сьогодні поїдемо самі додому, але дітки мають бути в безпечних місцях, бо зараз дуже сильно напружена ситуація. Ми з чоловіком більш мобільні, але коли нам треба зібрати трьох дітей, то це дуже важко. І працювати, і їздити в метро й не спати – це складно,
— розповіла Анастасія Приходько.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, днями Анастасія Приходько підтвердила смерть свого турменеджера під час її концерту. Зірка заявила, що це дуже тяжка втрата для неї.