"Це було боляче": колишня дружина екснардепа Арістова зізналася, чому вони перестали товаришувати з Зеленськими

Знаменитості
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Марина Арістова пригадала, як Володимир Зеленський запропонував її чоловіку місце у політиці

Українська телеведуча та зірка першого сезону реаліті “Холостяк” Марина Арістова, яка нещодавно повідомила про розлучення з чоловіком , пригадала тісний зв’язок з родиною Володимира Зеленського. Саме це допомогло її екскоханому, Юрію Арістову, стати народним депутатом. Однак, виявилося, що дружбу з родиною президента жорстко перервала війна. Що про це відомо — усі деталі дізнавайтеся на ХОЧУ.ua!

В інтерв’ю Аліні Доротюк Марина зізналася, що Арістов ніколи не планував іти в політику. Проте стати народним депутатом від "Слуги народу" він вирішив після прохання Володимира Зеленського.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Принаймні про це запевняє Марина Арістова. За її словами, чинний президент тоді тільки прийшов до влади та хотів мати поруч із собою надійних людей, яким він може довіряти. А на той момент родина Зеленського та Арістова дружили вже більше 20 років, тому таку пропозицію від президента отримав саме Юрій.

Політика — це срака. Ніколи в житті ні він, ні я не хотіли в політику. Так сталося, що мій чоловік знайомий із президентом – ми дружили родинами — понад 20 років. Так сталося, що мій чоловік – класний економіст насправді, освічена людина у фінансах, у нього є досвід. І в якийсь момент, коли вже Володимир Олександрович став президентом, він зателефонував і сказав: "Юр, мені потрібна своя людина". Спочатку була ця історія зі з'їздом у Трускавці, їх там щось тренували, і там розбиралися посади. Спочатку він мав іти на комітет податків і митниці. У нього бізнес був пов'язаний із розмитненням, він теж розуміється на цьому. Але потім усе перегралося, і майже в останній момент йому сказали, що він буде на бюджетному комітеті,
— пригадала ексдружина Юрія Арістова.

Нагадаємо, що у липні минулого року довкола Юрія Арістова розгорівся величезний скандал, коли колишній народний депутат від владної фракції “Слуга народу” підробив документи заради відпочинку на Мальдівах. На наступний день він швидко подав заяву про складання повноважень, однак це не врятувало його від розслідувань та судів. Тоді ж Володимир Зеленський публічно підтримав ідею позбавлення депутатського мандата Арістова, засудивши його дії.

Але, як виявилося, на момент скандалу чоловіки вже не вважалися близькими товаришами. Як розповіла Марина, після початку широкомасштабної війни їх сім’ї перестали спілкуватися, що насправді, її дещо образило.

Вони давно вже не товариші, тому що це була робота. І за пів року до війни вони спілкувалися виключно з робочих питань і дуже рідко. І, у принципі, коли почалася війна, Володимир Олександрович закрився майже від усіх, окрім однієї-двох людей. Ніхто нам не зателефонував, не спитав, як там діти, як я. Узагалі ніхто. Це було боляче насправді, тому що багато років ми спілкувалися,
— розповіла Марина Арістова.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше Олена Зеленська зізналася, як ніжно її називає Володимир Зеленський. Близька подруга та кума президента України навіть розсекретила, що воно означає.