"Був сильний обстріл": Віталій Козловський розсекретив, яким було його весілля з Юлією Бакуменко

Новини шоубізнесу
1 947
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Артист зізнався, як зробив пропозицію своїй коханій, і чи святкували закохані своє весілля

Велике інтервʼю Віталія Козловського наробило чимало галасу у Мережі. Адже окрім того, що саме в ньому артист вперше розповів про свого новонародженого сина, так він ще й розкрив секрети свого особистого життя з дружиною. Як саме музикант зробив пропозицію своїй менеджерці, Юлії Бакуменко, та яким було їх весілля — дізнавайтеся на Хочу!

В інтервʼю Раміні Есхакзай співак зізнався, що взагалі не планував одружуватися. Разом з Юлею вони вже тривалий час були у стосунках, тому навіть ніколи не обговорювали питання того, аби узаконити їх.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

І все ж, коли артист дізнався про вагітність Юлії, він вирішив, що їх син має народитися під прізвищем Козловський. Тоді Віталій і запропонував коханій одружитися.

Ми навіть з Юлею не думали одружуватися, і ніколи не говорили про це. Але йшов час, і я збагнув, а як так, що у нас народиться син, ми стільки часу разом, яке буде прізвище у сина?
— каже Віталій Козловський.

Проте, як зʼясувалося, Віталій Козловський не став робити Юлії романтичну пропозицію. Та й саме весілля пара не святкувала. Ба більше, у той день був сильний обстріл, тому закохані просто поїхали до РАЦСу і тихо розписалися.

Юля мила посуд на кухні, я просто підійшов і сказав, що 29 грудня у мене буде 20-річчя творчої діяльності, і ми одружимося. Вона миє посуд, каже: "Добре", я пішов далі, вона далі домивала посуд. Був сильний обстріл, ми не виспані в машині, сфотографувалися, зайшли в РАЦС, розписалися, навіть біля РАЦСУ не зробили жодної фотографії. Після того зустрілися з друзями, трішки побули з ними й поїхали у торговельний центр купувати обручки,
— пригадав артист.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, також Віталій Козловський розсекретив, як назвав свого первістка. Імʼя для малюка артист, обрав ще задовго до того, як дізнався, що стане татом.