Оце так кардинальні зміни у житті! Віталій Козловський зізнався, як дізнався, що стане батьком (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Виявилося, що радісну звістку він дізнався незадовго після того, як був мобілізований до лав Збройних сил України

Новина, про те, що Віталій Козловський вперше став татом , розлетілася зі швидкістю блискавки, тому у Мережі артиста вже вітають з поповненням у родині. А от як сам співак дізнався про те, що в нього народиться первісток — дізнавайтеся на Хочу.

Відомо, що довгі роки Віталій Козловський намагався стати батьком, проте його мрії не втілювалися у реальність. Втім, коли артиста було мобілізовано, ще у червні 2023 року, його кохана нарешті змогла сповістити музиканта про свою вагітність.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

В інтервʼю Раміні Есхакзай Віталій Козловський пригадав свої перші емоції, коли дізнався, що він стане батьком. За словами співака, це сталося на третьому тижні його військових навчань після мобілізації. А емоції настільки сильно його переповнювали, що артист навіть не міг спати.

Я дізнався на третьому тижні, коли вже був на полігоні, на військових навчаннях. Ще на той момент моя дівчина присилає повідомлення, де фото тесту на вагітність, УЗД і пише: “Я тебе вітаю, 5-й тиждень”. Нас викликали на вечірнє шикування, тому я подивився в екран і поклав телефон у кишеню. А потім, коли вже ввечері повернувся в намет — знову відкриваю повідомлення, і єдине що написав, так це :”Ого”. Я не спав всю ніч і думав, що тепер моє життя змінюється,
— зізнався Віталій Козловський.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми розповідали, як Віталій Козловський та його дружина назвали первістка . Артист зізнався, що це була саме його ідея.