"Моєму гніву не було меж": Козловський відповів, навіщо надав розголосу скандалу, що Кондратюк забирає його левову частину зарплатні в ЗСУ

Новини шоубізнесу
1 846
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Ігор Кондратюк та Віталій Козловський
Фото: Instagram

Артист сподівався нарешті порозумітися зі своїм експродюсером, однак, як ми знаємо, вийшло тільки гірше

Конфлікт Козловського та Кондратюка тягнеться вже безліч років. Проте він буквально сягнув апогею саме в умовах війни, коли стало відомо, що продюсер отримує частину заробітної плати свого ексартиста, який наразі служить у ЗСУ. Навіщо Віталій Козловський вирішив розповісти про це публічно — розповідаємо на Хочу!

Нагадаємо, що великий скандал почався з того, що відомий продюсер розсекретив, ніби частину своєї військової зарплати Віталій Козловський передає своєму колишньому продюсеру Ігорю Кондратюку. Трохи згодом ця інформація дійсно підтвердилася, але варто уточнити, що не сам Ігор Кондратюк відбирає зарплату співака, а за рішенням суду це робить виконавча служба, яка переховує частину коштів на рахунок продюсера. Ба більше, на тлі цього навіть зʼявилися чутки, ніби той самий суд Кондратюк виграв нечесно .

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Сам Віталій Козловський навіть публічно звертався до свого експродюсера, пропонуючи мирно вирішити їх конфлікт. Адже в якийсь момент артист, що захищає Україну від окупантів, не мав грошей навіть аби поїсти.

Коли я був на Донеччині, і ми заїхали у продуктовий магазин, на касі мали скинутися грошима. Коли я відкрив гаманець, і кажу: "пацани, у мене немає грошей, у мене Кондратюк все забрав". У мене не лишилося нічого в той момент. У мене в кишені була якась готівка, я пропонував. Я був впевнений, що війна не тільки скидає маски, є переоцінка цінностей, що люди можуть поспілкуватися нарешті,
— каже Віталій Козловський.

За словами артиста, саме тоді він і вирішив надати публічного розголосу історії про те, що експродюсер забирає його левову частину зарплатні в ЗСУ. Однак, як показала практика, це не допомогло ексколегам нарешті знайти спільну мову та відпустити старі образи.

Кондратюк ніколи не хотів напряму зі мною зустрітися, і коли це сталося саме там, це для мене став удар, моєму гніву не було меж. Ця людина зробила все, щоб бути відірваною від реальності. Йому нічого не загрожувало, його діти не будуть служити, і він мене не зрозуміє. Я думаю, це банальна помста, йому нічого не винний, він це знає, але ніколи не зізнається. Тому я надав цій історії розголосу в соціальних мережах, щоб він прийшов до мене і ми нарешті могли поспілкуватися, і я домовився б з ним про мирову угоду, домовився б, як ті гроші віддати, і забути про цю конфліктну ситуацію,
— зазначив артист.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, днями Віталій Козловський розірвав Мережу кадрами з пологового. Співак вперше показав дружину та новонародженого сина .