Jerry Heil та alyona alyona назвали своїх фаворитів на Євробаченні 2024 (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
3 085
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

alyona alyona та Jerry Heil
Фото: instagram.com/alyona.alyona.official

Представниці України оцінили своїх конкурентів та зізналися, хто на їх думку може бути цьогорічним переможцем

Поки букмекери роблять основні ставки на перемогу співака Nemo на Євробаченні 2024, який представляє Швейцарію, українські артистки зізналися, які композиції сподобалися особисто їм. Спойлер: в alyona alyona та Jerry Heil розділилися думки щодо ймовірного переможця міжнародного пісенного конкурсу. Усі деталі дізнавайтеся на Хочу!

Цьогоріч Україну на Євробаченні представляє дует співачок alyona alyona та Jerry Heil, які підкорили усіх на євровечірці своєю потужною піснею “Maria & Teresa”. І варто зазначити, що тривалий час саме вони були головними претендентками на цьогорічну перемогу, за думкою букмекерів. А от самі дівчата вже особисто познайомилися з іншими конкурсантами та почули їх виступи наживо, тому визначили своїх особистих фаворитів.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Так, за словами реперки Альона Альона, найбільше їй подобається представниця Чехії — співачка AIKO. Артистка виступатиме на міжнародному пісенному конкурсі з композицією “Pedestal”. Але на цю мить букмекери досить низько оцінюють її шанси на перемогу, віддавши поки дівчині аж 34 місце у рейтингу.

А от Джеррі Хейл найбільше оцінила виступ представника Великої Британії Olly Alexander. Артист представив для єврофанів композицію “Dizzy”. Однак у рейтингу букмекерів наразі артист знаходиться лише на 12-му місці.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно Україна втратила місце у ТОП-3 на Євробаченні 2024, на думку букмекерів. Наразі дует alyona alyona та Jerry Heil опустили на 5 місце.