Ще одним холостяком менше? Артем Пивоваров відповів, чи перебуває у законному шлюбі (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
2 044
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Артем Пивоваров
Фото: instagram.com/pivovarovmusic

Артист розвіяв чутки довкола своєї персони

Знаменитий український попвиконавець Артем Пивоваров, який нещодавно заговорив про своє батьківство, прокоментував чутки довкола своєї персони відносно свого можливого одруження. Подробиці - в нашому матеріалі.

Мережею наразі активно ширяться чутки про те, що артист вже не холостяк. Говорять, що він одружився з дівчиною на ім'я Даша. Нібито Пивоваров перебував з нею в стосунках вже багато років. Цю інформацію співак прокоментував у програмі “ТУР Зірками” від Люкс ФМ.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Отож, під час інтерв'ю одна з журналісток побачила на руці Артема обручку та запитала в нього, чи це аксесуар. Співак відповів, що це лише прикраса. Цікаво, що його можлива обраниця Даша Чередниченко теж публікувала світлину з каблучкою.

Що ж до планів на майбутнє весілля, то селебритіс говорив доволі завуальовано. Мовляв у нього наразі багато думок. Приблизно таку ж відповідь він дав на питання про те, чи перебуває у стосунках.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Артем Пивоваров став першим героєм оновленого плейлиста в Spotify. Варто зазначити, що його нова робота “О панно Інно” абсолютно нікого не лишає байдужим.