Дружина Романа Сасанчина зізналася, як пішла від нього на місяць: "Емоції брали гору над здоровим глуздом"

Знаменитості
32 716
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Роман Сасанчин з дружиною
Фото: instagram.com/annavi_sasanchyn

Іванна розповіла про кризу у стосунках з переможцем талант-шоу "Голос. Діти"

Дружина співака Романа Сасанчина, яка після сварки з ним поїхала до батьків , розповіла про кризу у стосунках. Іванна відверто зізналася, що вже не раз думала покинути свого коханого. Більше деталей дізнавайтеся на Хочу!

Переможець талант-шоу "Голос. Діти” Роман Сасанчин одружився в 19 років, коли його кохана на, імʼя Іванна, була вагітна первістком. Це сталося у грудні 2021 року, а з того часу подружжя переїхало жити у Київ, де співак має квартиру після перемоги на вокальному конкурсі.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Однак нерідко дружина Романа ділиться переломними моментами у їх шлюбі. Іванна зізнається, що після народження донечки вона не раз сварилася з коханим, та навіть планувала з ним розійтися.

Хотіли розвестись? Було! Коли емоції брали гору над здоровим глуздом,
— зізналась дружина Романа Сасанчина.
Дружина Романа Сасанчина
Фото: instagram.com/annavi_sasanchyn

Ба більше, одного разу проблеми у їх стосунках дійшли до того, що пара розійшлася на якийсь час. Коли саме це сталося та що стало причиною дружина Романа розголошувати не стала. Втім дівчина зізналася, що вони на місяць взяли паузу у стосунках, однак згодом зрозуміли, що кохають одне одного.

Розходились на місяць, але зрозуміли, що разом краще,
— додала Іванна.
Роман Сасанчин з дружиною
Фото: instagram.com/annavi_sasanchyn
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше дружина переможця "Голосу країни" поскаржилася на роль "прислуги" в їхній родині. Дівчина розповіла, як Роман Сасанчин ставиться до неї.