Іванна Сахно роз’яснила, чому в Голлівуді їй “забороняли” розмовляти українською (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
2 268
Хіцька Наталія

Хіцька Наталія

Редакторка стрічки новин

Іванна Сахно, фото
Фото: Getty Images

Акторка зізналась, що їй пощастило з командою

Українка Іванна Сахно, яка підкорює Голлівуд, розповіла про ставлення там до війни в Україні. Також вона зробила уточнення щодо своїх слів - зірці нібито “забороняли” спілкуватися в США рідною мовою. Більше про це - читайте далі.

Шість років тому Іванна Сахно заявила, що менеджери заборонили їй спілкуватися українською мовою з батьками, а також дивитися українські продукти та читати українські книжки.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Сьогодні акторка дивується сказаному та називає свої слова “грубими”. В інтерв’ю Українській правді Іванна вирішила зробити уточнення.

Зірка пояснила, що насправді менеджери порадили їй цілковито перейти на англійську мову. Виявляється, це було необхідно, щоб позбутися акценту для ролей.

Вони не заборонили, вони порадили не розмовляти українською мовою. Це не було проти України, це було в підтримку моєї кар’єри. І загалом, будь-який актор з будь-якої країни, який приїжджає, якщо ти дійсно хочеш вивчити акцент, то тобі треба просто сфокусуватися на акценті, який ти вчиш,
- сказала акторка.
Іванна Сахно, фото
Фото: Getty Images

Також вона додала, що працює з командою американців, яка має проукраїнську позицію. Від початку повномасштабного вторгнення рф в Україну вони підтримують актрису та український народ.

Мені потрібно було перенести початок моєї підготовки до серіалу, і вони мені дали цей час, щоб я могла бути на протестах в Нью-Йорку. Вони розуміють, і в цьому є велика цінність. Мій адвокат зі своєю командою - він працював також в обороні якийсь час - і вони відправили амуніцію літаком в Україну. Мої агенти, вся команда агенції, збирала гроші на Україну,
- поділилась Іванна.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також раніше ми писали, що Іванна Сахно розірвала контракт з Netflix, щоб тільки не грати росіянку. Більше про це - читайте у цій статті.