Говорять на солов'їній: хто із зірок світового масштабу знає українську ( ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

За останні два роки популярність української мови важко переоцінити. На жаль, саме завдяки трагічній військово-політичній ситуації наша мова стала більш популярною серед іноземців. Говорити українською сьогодні стало модно, сучасно та цікаво. Проте, у світі зірок західного шоу-бізнесу володіти українською - не є чимось неймовірним.

До прикладу, у Голлівуді завжди було багато зірок, які цілком на прийнятному рівні знали солов'їну. Здебільшого, це були ті селебритіс, які мали українське коріння. Частина з них навіть мешкала в дитячому віці в нашій країні.  Тож, до вашої уваги представляємо добірку про зірок, які знають українську, з посиланням на редакцію сайту ТСН .

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Віра Фарміга

Популярна американська акторка має українське коріння. Всім відомо, що її батьки свого часу перебралися до США. Про те, що вона хоч і жила у штатах, однак про Україну ніколи не забувала. Вона влаштовувала благодійні збори на підтримку нашої країни. Цікаво, що Віра вільно володіє українською, ба навіть може прочитати поезії класиків вітчизняної літератури.

Мілла Йовович

Американська акторка була народжена в Києві. Звідси Йовович виїхала у 5-річному віці разом зі своїми батьками. Перебравшись до США, вона досить швидко оволоділа англійською. Про те, як і Фарміга, Мілла не стала забувати мову землі, де вона народилася. Відтак, артистка очікувано засудила широкомасштабне вторгнення рф на територію її батьківщини.

Кетрін Винник

Канадійська кіноактриса, як її попередниці теж родом з України. Більше того, свого часу Кетрін до восьми років розмовляла лише українською і тількиопісля почала вивчати англійську. Винник була в нашій країні до широкомасштабного вторгнення. Цікаво, що Кетрін також поглибилася і в українську культуру. Артистка співає національних пісень, вміє готувати традиційні українські страви.

Іванна Сахно 

Знаменита актриса прожила тут до 15-річного віку. Вона навіть встигла взяти участь у кількох стрічках українського виробництва. За рік до анексії Криму Сахно перебралася до Лос-Анджелеса та почала будувати кар'єру у США. Іванна неодноразово приїздила на свою встрічну батьківщину під час широкомасштабного вторгнення росії з метою підтримати рідну країну. Вона добре знає українську мову та вільно розмовляє нею.

Міша Коллінз

Режисер та артист з Америки, насправді має українське походження, так як його предки є вихідцями з київщини. Міша приїздив на історичну батьківщину (до Києва) та публічно висловлював свою підтримку державі у війні з рф.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як змінилися актори серіалу "Сам удома". У цьому році минає 33 роки з виходу стрічки в прокат.