"У нас був деякий план...": до скандалу з Поляковою та Міцкевичем несподівано доєднався продюсер співачки

Новини шоубізнесу
3 210
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Оля Полякова та Влад Міцкевич

Зірка проєкту "МастерШеф" натякнув, що Михайло Ясинський просто заздрить йому "по-чоловічому", тому й розв'язалися їх публічні сутички

Українська версія Санта-Барбари під назвою “злитий роман Полякової та Міцкевича” ніяк не вщухне. Адже після того, як скандальні новини прокоментував навіть чоловік співачки , відомий кулінар не припиняє публічно обговорювати, що ж насправді сталося між ним та артисткою.

Ба більше, тепер до цієї історії доєднався і продюсер Олі Полякової Михайло Ясинський. За словами Влада Міцкевича, чоловік просто вирішив помститися йому, адже в якийсь момент їх погляди не зійшлися. Про що саме йшла мова, учасник проєкту “МастерШеф” уточнювати не став. Однак з його сторіс підписники зробили висновки, що разом з Поляковою Міцкевич мав якийсь “план”, що, ймовірно, і не сподобалось продюсеру співачки.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Ба більше, у своєму нещодавньому монолозі в Instagram Влад припустив, що Ясинського просто “взяла чоловіча заздрість”. Ніби тільки тому й про кулінара почали розповсюджуватися чутки, ніби він зловживає алкоголем та наркотичними речовинами.

Мене обізвали наркоманом та шантажистом. Якщо у цієї команди є хоч один маленький доказ — нехай скидають по усім ЗМІ, ми розберемося з цим.
З Олею взагалі у нас був деякий план. Але, туди вмішався вусатий — її продюсер. 2 місяці тому я його послав на три літери, тому що йому не подобалося, як у мене все виходить. В нього просто чоловіча заздрість почала вилазити. От зараз і ведеться ця тупорила гра,
— висловився Влад Міцкевич.
Влад Міцкевич
Фото: instagram.com/mitskevychvlad
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

До слова, на тлі такого скандалу Влад Міцкевич випустив сольний трек, який присвятив “Королеві” . А всі ми памʼятаємо, що саме Оля Полякова має статус “Королеви ночі” українського шоубізу.