Популярна журналістка Емма Антонюк допустила можливість інтерв'ю з Ані Лорак: відомо, для чого вона хоче поговорити з путіністкою

Новини шоубізнесу
1 632
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Ані Лорак
Фото: Ани Лорак / Facebook

Як і очікувалося, Інтерв'юерка не підбирала слів

Відома українська інтерв'юерка та блогерка Емма Антонюк, яка потрапила у скандал з Іво Бобулом, відверто заявила, що хотіла би взяти інтерв'ю у співачки-зрадниці Ані Лорак. Подробиці - в нашому матеріалі.

Своє рішення Антонюк розповіла в інтерв’ю колезі Славі Дьоміну. Окрім того, вона пояснила чому хоче поговорити саме з Лорак.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Отож, за словами Еми вона хоче побесідувати з артисткою-путіністкою задля того, щоб її “роз*бати”. Антонюк розповіла, що зі слів однокласниці Лорак, вона знає деталі її життя в інтернаті.

Просто Лорак – це дівчинка з інтернату із Чернівців, яка дивилася по телевізору Аллу Пугачову, коли її обзивали інтернашкою. І вона дивиться в телеку на "красивую жизнь", на Пугачову, а потім із Пугачовою "ручкається" у Москві. Вочевидь, вона здійснила велику мрію, вочевидь, вона про...балася по дорозі у всьому на шляху до своєї мрії, загубила і себе, і все на світі, і не знаю, чи ця мрія робить зараз її щасливою, але це дуже складний персонаж, прям літературний персонаж про те, як "через тернії до зірок" перетворилося на "через тернії до гівна", і людина не відбила.
- підсумувала журналістка.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Лілія Подкопаєва зізналась, чи підтримує зв'язок із запроданкою Ані Лорак. Гімнастка називає втрату близької людини трагедією.