Не поталанило з кумою: Лілія Подкопаєва зізналась, чи підтримує зв’язок з запроданкою Ані Лорак

Новини шоубізнесу
732
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Лілія Подкопаєва та Ані Лорак, фото
Фото: instagram.com/podkopayeva_official/

Гімнастка називає втрату близької людини трагедією

Раніше стало відомо, що Ані Лорак подалася на отримання російського паспорта. Її кума Лілія Подкопаєва обурена таким вчинком подруги. Та чи продовжують вони спілкуватися? Розповідаємо далі.

Українська гімнастка та олімпійська чемпіонка Лілія Подкопаєва висловилась щодо проросійських настроїв співачки та її куми Ані Лорак. Так, в інтерв’ю oboz.ua спортсменка зізналась , що повномасштабне вторгнення рф в Україну поклало кінець спілкуванню раніше хороших подруг.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Лілія зазначила, що для неї все це певного роду трагедія. Та особистий біль не йде в порівняння з тим, як співачка повела себе стосовно України. Вона закрила очі на війну та будує своє майбутнє на території країни-терористки.

За словами Подкопаєвої, їй прикро що Лорак обрала для себе “русскій мір”.

Втрата близької людини, подруги - це певного роду трагедія. Але найбільшою трагедією вважаю те, як українка Кароліна Куєк повела себе по відношенню до Батьківщини - до країни, де вона народилася і зростала. Зараз вона знайшла для себе нову батьківщину та нове коло спілкування. Після повномасштабного вторгнення Росії в Україну наше спілкування припинилося, і мені дуже прикро, що вона зробила саме такий вибір,
- сказала гімнастка.

Знаменитість додала, що її донька Кароліна не запитує про хрещену-зрадницю. Так само як і син Вадим - виявляється, його хрещений батько також проживає у рф.

Кароліна не запитує мене, тому що розуміє - це болісна тема, вона якось делікатно це обходить. Хочу сказати, що і у Вадима хрещений живе в москві, дуже давно не виходить на зв’язок, ще до повномасштабного вторгнення. Можливо, діти між собою щось обговорювали, але мене вони не запитують,
- розповіла зіркова матуся.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми писали, що бойфренд Ані Лорак цинічно заговорив про Україну, яку “торкнулося насильство”. Але є важливий нюанс, який явно йому не на користь. Більше про це - у цій статті .