Колишня дружина Остапчука шукає кохання: Христина Горняк пішла заводити нові знайомства з чоловіками на шоу

Знаменитості
8 417
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Христина Горняк
Фото: instagram.com/kristygor

Блогерка зізналася, що для неї це був особливий досвід, адже своїх потенційних партнерів вона навіть не бачила

Колишня дружина Володимира Остапчука, яка досі не може розділити з ним спільний будинок, пішла на шоу, аби знайти нове кохання. Христина Горняк погодилася на зйомки Match me, де обирала собі партнера не бачивши його. Усі деталі розповідаємо на Хочу!

Ще у січні цього року Христина Горняк розповіла про цікавий досвід , якого особливо чекала. Тоді блогерка зізналася, що погодилася на участь у зйомках романтичного проєкту Мішеля Сайкалі "Match me".

Суть його у тому, що дівчина має наосліп обрати партнера серед трьох кандидатів. А орієнтуватися вона має на спільні вподобання, інтереси і їх комунікацію через ширму.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Ми вирішили створити шоу, де зовнішність ховається за ширмою, а зіркові учасники роблять вибір, покладаючись лише на власні відчуття від спілкування, інтуїцію та бекграунд співрозмовника. Адже прибравши зовнішність, випливають дуже прикольні моменти та історії про особистість. У п’яти випусках нового сезону ми приділили величезну увагу людям за ширмами. Там будуть і військові, і перше кохання однієї із зіркових учасниць, і блогери та інші. Тож новий сезон об’єднає багато класних людей,
— зазначає автор і ведучий шоу Мішель Сайкалі.

І нарешті, через декілька місяців на YouTube вийшов випуск, в якому прийняла участь колишня дружина відомого шоумена, Христина Горняк. Блогерка зазначила, що для неї це був цікавий досвід, адже наразі її серце вільне.

Це буде підпал!
— прокоментувала Христина Горняк.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше колишня дружина Володимира Остапчука висміяла його третій шлюб із молодою блогеркою. Христин Горняк іронічно відреагувала на новину про, що її колишній знову одружився.