"Це не тому, що пройшла любов з мого боку": Христина Горняк вперше озвучила причину розлучення з Володимиром Остапчуком

Знаменитості
638
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Володимир Остапчук та Христина Горняк
Фото: instagram.com/vova_ostapchuk

Колишня дружина відомого шоумена заговорила про власні табу, які не стала терпіти

Розлучення Володимира Остапчука та Христини Горняк, яка нещодавно шукала кохання на шоу, стало неочікуваним для багатьох, адже тривалий час знаменитості демонстрували ідилію у стосунках, а згодом — різко перестали говорити одне про одного. Та й з соцмереж телеведучого швидко стало відомо, що він почав нові стосунки. Тоді ж, до слова, багато хто припускав, що Христині Горняк він зраджував з іншою. То чи так це насправді — розповідаємо нижче!

В програмі "Балючих тем" блогерка ледь не вперше відверто заговорила про розірвання стосунків з чоловіком. Христина Горняк не стала розсекречувати, що саме стало причиною їх розлучення, проте підкреслила, що у неї завжди існували певні табу. З чим саме вони повʼязані — колишня дружина Остапчука уточнювати не стала.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Втім Христина підкреслила, що на момент розірвання стосунків з шоуменом ще мала до нього почуття любові. Проте з його боку такого ж вона не відчувала.

Є табу, які я взагалі не сприймаю у стосунках, у родині. І я не буду їх терпіти. Є моменти, коли в річницю шлюбу, наприклад, мій колишній чоловік виставляє річницю нових стосунків. Не знаю, може, у когось любов і пройшла. Я можу тільки про себе говорити, про свої причини й думки на момент розлучення, але це не тому, що пройшла любов з мого боку,
— висловилася Христина Горняк.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно ексдружина Остапчука висловилася про епопею з поділом будинку. Христина Горняк зізналася, що про усі плани свого колишнього вона дізнається тільки завдяки соцмережам.