"Це не тому, що пройшла любов з мого боку": Христина Горняк вперше озвучила причину розлучення з Володимиром Остапчуком

Знаменитості
519
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Володимир Остапчук та Христина Горняк
Фото: instagram.com/vova_ostapchuk

Колишня дружина відомого шоумена заговорила про власні табу, які не стала терпіти

Розлучення Володимира Остапчука та Христини Горняк, яка нещодавно шукала кохання на шоу , стало неочікуваним для багатьох, адже тривалий час знаменитості демонстрували ідилію у стосунках, а згодом — різко перестали говорити одне про одного. Та й з соцмереж телеведучого швидко стало відомо, що він почав нові стосунки. Тоді ж, до слова, багато хто припускав, що Христині Горняк він зраджував з іншою . То чи так це насправді — розповідаємо нижче!

В програмі "Балючих тем" блогерка ледь не вперше відверто заговорила про розірвання стосунків з чоловіком. Христина Горняк не стала розсекречувати, що саме стало причиною їх розлучення, проте підкреслила, що у неї завжди існували певні табу. З чим саме вони повʼязані — колишня дружина Остапчука уточнювати не стала.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Втім Христина підкреслила, що на момент розірвання стосунків з шоуменом ще мала до нього почуття любові. Проте з його боку такого ж вона не відчувала.

Є табу, які я взагалі не сприймаю у стосунках, у родині. І я не буду їх терпіти. Є моменти, коли в річницю шлюбу, наприклад, мій колишній чоловік виставляє річницю нових стосунків. Не знаю, може, у когось любов і пройшла. Я можу тільки про себе говорити, про свої причини й думки на момент розлучення, але це не тому, що пройшла любов з мого боку,
— висловилася Христина Горняк.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно ексдружина Остапчука висловилася про епопею з поділом будинку . Христина Горняк зізналася, що про усі плани свого колишнього вона дізнається тільки завдяки соцмережам.