Український дует Bloom Twins презентує ремікс на трек, присвячений війні в Україні (ВІДЕО)

Музика
Софія Мельник

Софія Мельник

Журналістка

Дует Bloom Twins, фото
Фото: пресслужба

Нова пісня дівчат має назву "Drunk & Loud" і вже зібрала чимало схвальних відгуків у соцмережах

Український дует Bloom Twins, які торік стали першими артистками-інтерв’юерками BBC , презентують колаборацію з ді-джеєм Dante Rose на свій трек Drunk & Loud, який вже встиг підкорити слухачів по всьому світу. Наразі дівчата, нагадаємо, працюють у Лондоні.

Трек “Drunk & Loud” — це гімн для тих, хто готовий протистояти та боротися, показуючи силу, стійкість та відвагу тих, хто приймає бій зі злом, відстоюючи свою свободу. Та, разом із треком “ Beats Not Bombs” , нагадування слухачам з інших країн цивілізованого світу про війну в Україні, яку розв’язала країна 404.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Ось що про новий сингл говорять самі Bloom Twins:

Впевненні, що нова версія цього треку, отримає не менше схвальних відгуків за оригінал. Кожен зможе знайти тут щось своє, але сенси, які закладені нами можна зрозуміти без зайвих слів,
— розповідають дівчата.

Зауважимо, що реліз оригінальної версії треку Drunk & Loud та кліпу до нього відбувся у серпні 2023 року. За сценарієм, близнючки беруть на себе ролі двох безстрашних українських дівчат, які протистоять банді російських бандитів у культовому лондонському боксерському залі Rapton та наприкінці демонструють повішання головного злочинця та любителя бойових мистецтв — не містера “пу”…

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, напередодні Артем Пивоваров став першим героєм оновленого плейлиста Spotify . Його нова робота “О, Панно” нікого не лишає байдужим!