"Україна – це не дівчинка з вінком, вона має шрами і протез замість ноги": Коля Сєрга засудив оновлення стели на Донеччині

Новини шоубізнесу
999
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Коля Серга
Фото: instagram.com/thekolya

Очільник “Культурного десанту" емоційно висловився щодо скандалу, який розгорівся у Мережі через стелу на вʼїзді в Донецьку область

Відомий український музикант Коля Сєрга, який нещодавно похизувався світлиною з паном Залужним , не залишився осторонь скандалу, що днями розгорівся через “широкий жест” волонтерів, які вирішили оновити стелу на вʼїзді в Донецьку область. Що про це думає очільник “Культурного десанту" — дізнавайтеся нижче!

Нагадаємо, що днями в Мережі розгорівся резонансний скандал, адже діяльність деяких волонтерів обурила більшість українців. А сталося це через те, що дві волонтерки вирішили оновити стелу на вʼїзді в Донецьку область, перефарбувати її та залишити без усіх раніше зроблених написах та наліпках тими, хто на передовій захищає українське небо.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Власне останнє найбільше обурило суспільство, адже стела, про яку йдеться, стала буквально памʼяткою культури. Бо ж на ній лишали свої написи військові, медики та інші люди, дотичні до Збройних сил України, коли вирушали на війну. А декого з цих захисників і захисниць, на превеликий жаль, вже не залишилося на цьому світі.

Власне музикант та лідер "Культурного десанту" Коля Сєрга теж не став мовчати у відповідь на дії окремих волонтерів. Артист обурився та наголосив, що таким чином вони хотіли зробити як краще, але виключно для себе, а не для тих, кому “належить ця пам'ятка культури”.

Те, що зробили волонтери — показуха. Ми здобуваємо глибину, свою історію, свою ідентичність, свою мудрість. І ця мудрість в шрамах, з протезами, з опіками, з біллю в очах. Бо тільки так ми розуміємо, що ніколи знову. Бо Україна, вона вже інша, зі шрамом на обличчі, протезом замість ноги і всесвітньою мудрістю в очах. І в цьому її нова краса. Бо справжня краса, вона всередині. Це те, що в серці, і те, що не вмирає,
— наголосив Коля Сєрга.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

До слова, раніше Коля Сєрга вразив методом вивчення української мови . Артист зізнався, що цей процес був напрочуд складним для нього.