Співачка-інкогніто Klavdia Petrivna відправляється в тур Україною. Невже ми вперше побачимо її?

Музика
1 307
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Клавдія Петрівна, фото
Фото: instagram.com/klavdia_petrivna/

А ще зовсім скоро загадкова зірка презентує новий трек

Klavdia Petrivna — справжня легенда українського шоубізнесу. Дівчина, що не показує свого лиця, отримала неймовірну популярність в ТікТок та потрапила в ТОП-10 Apple Music . Прихильники вже довгий час гадають, хто стоїть за цим цікавим псевдонімом. Поки зірка не спішить скидати маску, але обіцяє потішити слухачів великим концертом та туром містами України.

Про ймовірний тур Klavdia Petrivna повідомляє Телеграм-канал "Музвар". За їхніми словами, з’явилась інформація, що концерт-презентація співачки відбудеться вже в травні 2024 року.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Крім цього, після концерту Klavdia Petrivna поїде в тур Україною і випустить новий сингл. Правда це чи ні — дізнаємось зовсім скоро, адже травень вже не за горами.

Також, як повідомляє "Музвар", не факт, що глядачі зможуть побачити справжню Клавдію. Але відомо, що візуалізовувати образ буде не Соломія Опришко, яку раніше в мережі називали справжньою Клавдією Петрівною.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше мережею ширилась інформація, що Klavdia Petrivna — це Маша Кондратенко. Однак пізніше стало ясно, що за образом таємничої співачки ховається не Марія .