Відомий комік "розніс" Артема Пивоварова за популяризацію творчості Павла Тичини: що не так з композицією "О, Панно" (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
43 800
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Артем Пивоваров

До слова, сам Артем Пивоваров вже відреагував на "скандальні звинувачення"

Український комік Фелікс Редька підійняв неабиякий галас, публічно розкритикувавши нову пісню Артема Пивоварова на вірші Павла Тичини під назвою "О, Панно", який вийшов у рамках його проєкту "Твої вірші, мої ноти". Але чи говорив гуморист серйозно про “плювок в обличчя українського народу” — розбираємося нижче!

На своїй сторінці в ТікТок Фелікс Редька записав звернення до співака Артема Пивоварова. Комік заявив, що прем'єрою пісні “О, Панно”, яку він записав разом з Олексієм Дурнєвим та командою “Леви на джипі”, артист популяризує творчість “суперечливої персони”.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Фелікс пригадав, що Павло Тичина був головою Верховної Ради окупаційної УРСР, а у своїх творах прославляв Леніна і Сталіна. Власне тому комік нібито призвав Артема Пивоварова видалити пісню з музичних майданчиків, аби не “промивати мозок” молодому поколінню.

Декілька днів тому Артем Пивоваров разом зі своїми дружками виклав пісню на вірші українського поета Павла Тичини "О, Панно", чим плюнув в обличчя українського народу і витер ноги о нашу спільну національну пам'ять. Бо, якщо ви не знали, хто такий Павло Тичинина, то я вам розкажу. Павло Тичина — голова Верховної Ради окупаційної УРСР, Лауреат Сталінської премії, кавалер п'яти, не одного і не двох, хай би й трьох, але п'яти орденів Леніна та автор гімну УРСР. Того самого гімну, в якому є наступні слова:
"Нам завжди у битвах за долю народу
Був другом і братом російський народ.
І Ленін осяяв нам путь на свободу,
І Сталін веде нас до світлих висот”,
— зауважив Фелікс Редька.

Однак, спокійно, насправді жодного конфлікту між Феліксом та Артемом не виникло. Насправді ж це відео виявилося гумористичним, адже на ділі Павло Тичина був бардом національної революції й виступав проти двомовності, якої вимагала комуністична партія. Проте люди, які не додивилися його до кінця, вже встигли припустити протилежне.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно Беспалов заявив, ніби має докази того, що Артем Пивоваров полюбляє заборонені "смаколики" . Однак користувачі Мережі швидко стали на захист артиста.