Стала відома дата, коли Україна вперше прорепетирує свій номер на Євробаченні 2024

Новини шоубізнесу
1 910
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Джері Хейл та Альона Альона
Фото: instagram/alyona.alyona.official

Сам же перший півфінал конкурсу відбудеться 7-го травня

Вже менш як три тижні лишається до початку першого півфіналу Євробачення 2024. Українські представниці Джері Хейл та Альона Альона вже встигли представити можливі варіанти костюмів для свого конкурсного виступу. Тепер же стало відомо, коли вони вперше з'являться на репетиції. Подробиці - в нашому матеріалі.

Про це повідомляє Telegram-канал видання Музвар . Наразі делегації прибувають до Мальме, де і відбудеться цьогорічний конкурс.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Отож, відомо, що на Євробаченні виступлять 37 країн. Говориться, що виступ українок відбудеться 27 квітня. Саме тоді вони вперше прорепетирують свій номер.

За інсайдерською інформацією, "Girl Power у дії" — так можна охрестити постановку номера Alyona Alyona та Jerry Heil у Швеції. Найвідоміша українська режисерка ставить дівчатам дуже потужний номер, 
— повідомили медійники.

У мережі обговорюють, що можливою режисеркою українського номера є всесвітньо відома Таня Муїньо. Відомо, що трек “Teresa & Maria” отримає візуалізацію на пісенному конкурсі.

Так, тихенько, минулого місяця, артистки відзняли кліп на конкурсну пісню. І у ньому ми побачимо багато видатних українок сьогодення,
— підсумувало джерело.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо раніше ми писали Про те як Альона Альона та Джері Хейл з'явилася на пре-паті Євробачення. Українки приїхали туди, щоб познайомитися зі своїми суперниками та продемонструвати свій вокальний талант.