"Мені майже нічого не треба": Танчинець відповів, скільки витрачає на місяць та чи допомагає фінансово своїм дітям (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
1 314
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Сергій Танчинець
Фото: instagram.com/sergii_tanchynets

Наразі діти Сергія мешкають в Японії

Популярний український співак, лідер рок-гурту Без обмежень Сергій Танчинець, який пояснив, чому ігнорує питання про свій новий роман, відверто відповів, скільки кожного місяця витрачає на свої потреби та чи допомагає дітям після розлучення з колишньою дружиною. Подробиці - в нашому матеріалі.

Отож, Сергій зізнався, що наразі у нього є все необхідне і на місяць йому вистачає 40 тисяч гривень. Артист додав, що кошти, які йому вдається заробити, він вкладає у обох своїх дітей.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

До речі, вони проживають з дружиною в Японії. Як говорить Сергій, він оплачує базові потреби та подорожі.

Мені здається, близько тисячі доларів (на особисті потреби – прим. ред.). Мені майже нічого не треба. Одяг носиться довго, їм я мало, автомобіль заправляється, але їжджу мало, тому що постійно в дорозі. На себе мені здається, я витрачаю порівняно небагато. У мене є діточки, які залежать від мого фінансування. Я оплачую їхнє життя. Витрачаю на їхні подорожі… Зараз настане літо. Буду, звісно, туди витрачати кошти. Тому що все, що мені треба, у мене є,
- зізнався Сергій в ефірі програми "Тур зірками".

Дивитися з 11:40

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Сергій Танчинець відповів, чому ніколи не співав у рф. Відомий рокер зауважив, що ніколи навіть не звертав увагу на сусідню країну.