На тлі чуток про особисте, Сергій Танчинець пояснив, чому ігнорує питання про новий роман

Новини шоубізнесу
1 336
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Сергій Танчинець
Фото: instagram.com/sergii_tanchynets

Лідер гурту "Без Обмежень", як поговорюють, має кохану, проте сам він цю інформацію і не підтверджує, і не спростовує

Ще у березні цього року Мережею поповзли чутки, що фронтмен гурту “Без Обмежень” знову не одинокий після розлучення з дружиною. Ну а вже через місяць Сергій Танчинець тільки більше спровокував обговорення свого особистого життя, поділившись кадром, на якому цілує свою ймовірну коханою. І все ж, відкрито коментувати, чи дійсно він перебуває у нових стосунках, артист не бажає. Чому саме — дізнавайтеся нижче!

У проєкті “Ранок у великому місті” Сергій Танчинець не став підтверджувати, або спростовувати чутки щодо своїх нових стосунків. Натомість артист зізнався, що не хоче, аби публіка знала такі подробиці його особистого життя.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

За словами музиканта, стосунки — лише історія двох людей, у яку не мають вмішуватися тисячі інших. Тому своє особисте він вирішив тримати у таємниці від прихильників.

Це моє життя. Мені нецікаво запитувати у когось, яке у них життя, як вони розлучилися чи не розлучилися. Мені здається, що окрім мене в цій історії ніхто не має перебувати. Я розумію, що у людей є цікавість, але я попросив би залишити її при собі й займатися своїми діточками,
— каже Сергій Танчинець.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше Сергій Танчинець відповів, чому ніколи не співав у рф. Артист зазначив, що на те є дві серйозні причини .