Відверте декольте, чи гострі коментарі Потапа – що більше вражає фанатів? Кліп Насті Каменських ще не вийшов, але вже наробив багато шуму

Новини шоубізнесу
1 037
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Настя Каменських
Фото: instagram.com/kamenskux

Чоловік Насті Каменських не втримався, та публічно обговорив відверте декольте дружини

Новий кліп Насти Каменських на пісню "Moloko" ще не вийшов, але вже не перший тиждень обговорюється не тільки через його вміст, але й через відгуки фанатів. Адже під час розмов про відеороботу, підписники активно висловлюють свої думки, які не завжди відображають позитивний настрій.

Деякі коментарі підкреслюють, що публіка виявляє не лише цікавість до музичного контенту, але й ставить питання про зовнішність і форми виконавиці. Такі обговорення лише підсилюють інтригу навколо кліпу та робить його одним із головних тематичних обговорень у мережі навіть ще до того, як повний ролик став доступний до перегляду.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Особливої уваги заслуговує епізод, що розмістила сама Настя Каменських, а також її чоловік, український репер та продюсер Потап. У цьому відео Настя Каменських демонструє пишне декольте, привертаючи увагу до свого відвертого стилю, адже декольтований топ, імітує анатомію грудей.

Однак не всі підписники артистки залишилися у захваті від кліпу, який вийде вже незабаром. Так, одна з користувачок зауважила, що подібний спосіб привернути увагу — нібито вже не підходить артистці за віком. "Ну таке собі... Уже не вражає. Насте, згадай, скільки тобі років", — з іронією відзначила одна з підписниць.

Втім якщо сама Настя Каменських не реагує на подібні коментарі, то її чоловік вже не в перше починає палкі дискусії з користувачами Мережі. Цього разу він теж не зміг промовчати, та несподівано почав обговорювати з підписниками принади своєї дружини, зокрема наголосивши й на вазі її тіла.

А скільки вона важить, а я їй казав,
— несподівано написав Потап.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно український репер Потап оскандалився концертом з російськомовними піснями . Ба більше, артист виступав в закладі, яке є улюбленим для путіністів.