Романтизують педофілію? В Мережі неабияк розлютились через скандальний випуск "Вагітна у 16" про вчителя та школярку (ВІДЕО)

Новини ТВ-шоу
1 212
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Вагітна у 16, фото
Фото: кадр з шоу Вагітна у 16

У новому епізоді творці шоу показали нездорову історію 32-річного вчителя та 15-річної учениці, яка народила від нього дитину

Іноді сучасні українські телешоу дивують. Ще не так давно Мережа була шокована тим, як Карпачов обсипав компліментами маму скандальної блогерки Анни Алхім на проєкту "Супербабуся", а тепер українці неабияк збентежені новим епізодом "Вагітна у 16", в якому, схоже, романтизують педофілію. Детальніше читайте далі.

У новому випуску "Вагітна у 16" глядачам показали історію школярки Людмили, яка вчилася в селі Яблунівка, та Сергія — 32-річного вчителя інформатики. Їхні стосунки зародились, коли Сергій викладав в школі. Люда проявляла знаки уваги до чоловіка, той спочатку не звертав на неї уваги, але згодом погодився піти погуляти.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Коли Люда та Сергій вперше зустрілись, чоловік помітив, що юна дівчина поважає його. Сподобалось йому і те, якою наївною була Люда. Вони почали таємно зустрічатися, а згодом Сергій звільнився зі школи, аби по селі не ходили чутки.

Люда та Сергій на Вагітна у 16, фото
Фото: кадр з шоу Вагітна у 16

Доволі швидко неповнолітня дівчина та 32-річний чоловік почали жити разом. Пара переїхала до Білої Церкви, де, за словами Люди, сталась їхня перша інтимна близькість. Ініціатором цього був Сергій, який не уявляв, як це жити разом і не займатися сексом. Дівчина зауважила, що не хотіла цього, однак погодилась, бо "він у возрасті вже, організм потребує свого" (цитуємо слова героїні).

Спільне життя почало дратувати чоловіка, адже Люда — ще зовсім дитина — не вміла вести господарство та не любила доглядати за собою. Сергій почав дорікати дівчину та сваритись з нею, тому та вирішила, що потрібно родити йому дитина, щоб коханий нікуди не пішов. Та ідея Люди теж не принесла успіхом, адже коли вона завагітніла, Сергій не зрадів, а почав ще більше скандалити з дівчиною.

Вагітна у 16, фото
Фото: кадр з шоу Вагітна у 16

Під час вагітності Люди пара майже розійшлась. Сергій відвіз дівчину назад до села, чим раніше їй завжди погрожував, але після розмови з її мамою вирішив помиритись.

З народженням дитини ситуація ще більше погіршилась. Сергій весь час проводив на роботі та не хотів займатись батьківськими обов’язками, а юна Люда не мала ані знань, ані сил самотужки виховувати дитину. Тоді учасникам шоу "на допомогу" прийшли експерти шоу "Вагітна у 16". Люді порадили не терпіти ніякого роду насилля, а Сергія лиш ненароком запитали, чим привабила його молода дівчина. В шоу не було ані натяку на те, що така поведінка дорослого чоловіка та розбещення неповнолітньої — це педофілія та правопорушення, яке карається законом.

Шоу Вагітна у 16, фото
Фото: кадр з шоу Вагітна у 16

Випуск начебто закінчився хепіендом. Люду красиво одягнули та відправили на вечірнє побачення в столиці, де вони з Сергієм танцювали та цілувались.

Варто додати, що в Сергія за спиною вже є шлюб та дитина, з якою він не підтримує ані якого спілкування. У Люди теж своєї проблеми — батько пиячив, а з мамою дівчина дуже рідко контактує.

Як в Мережі відреагували на цей скандальний випуск?

Мережа не на жарт розлютилась через цей випуск. У коментарях під відео почали звинувачувати Сергія в педофілії, а творців в шоу в тому, що вони це романтизують. Користувачі шоковані цією історією та поведінкою 32-річного чоловіка.

Реакція на випуск Вагітна у 16, фото
Скриншот коментарів
Реакція на випуск Вагітна у 16, фото
Скриншот коментарів

Сергія до кримінальної відповідальності поки не притягнули, однак наслідки вже є. Зокрема, чоловіка звільнили з IT-школи Robocode.

Реакція на випуск Вагітна у 16, фото
Скриншот з Інстаграм Robocode

Як склалось життя Людмили?

Зараз Люда активно веде блог у соцмережах, де називає себе коханою дружиною та мамою синочка Тимура. Іноді дівчина показує фото з дитиною та Сергієм.

Інстаграм Людмили Вагітна у 16, фото
Скриншот з Інстаграм Людмили
Інстаграм Людмили Вагітна у 16, фото
Скриншот з Інстаграм Людмили

Після того, як випуск почали обговорювати в Мережі, дівчина звернулась до читачів та заявила, що вона щаслива. Також Люда додала, що на шоу озвучили її несправжній вік. У грудні їй виповниться 21, а малюку дівчини зараз 3 роки.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, що раніше Григорій Решетнік відповів, чи з'явиться на екранах реаліті "Холостяк" в найближчому часі. За словами ведучого, це складно реалізувати.