Участь в Євробаченні під загрозою? Перед першою репетицією Альона Альона втратила голос

Новини шоубізнесу
4 081
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Джері Хейл та Альона Альона
Фото: instagram.com/alyona.alyona.official

Зірка розсекретила, що з нею сталося

Популярна українська співачка Альона Альона, яка разом з Джері Хейл вже встигла виступити на першій репетиції до Євробачення 2024, просто перед першим прогоном номера втратила свій голос. Подробиці - в нашому матеріалі.

Перша репетиція українського дуету відбулося 27 квітня. Співачки представили яскраві образи, в яких з'являться на сцені у Мальме.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Поки не зрозуміло як вони співали, адже як виявилося, у Альони Альони перед виступом зник голос. Про це вона повідомила у себе в Instagram-Stories. Як виявилося, це сталося через стрес та довгу дорогу.

Я захрипла. Чи вірите ви в психосоматику? У те, що на нервовому підґрунті організм може щось робити таке, чого дуже сильно ви боїтеся, щоб він це робив?
– поділилася з прихильниками артистка.
Пост Альони Альони
Скриншот

Зазначимо, що українки з'являться у першому півфіналі масштабного пісенного дійства, яке відбудеться 7 травня. Виконавиці будуть змагатися за можливість вийти у фінал конкурсу.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як в мережі з'явилися перші світлини сцени Євробачення 2024. Головний атрибут шоу цього року буде дещо незвичним.