"Вибачатись не буду": працівниця МОН, звільнення якої домагається молода дружина Остапчука, відреагувала на скандал

Новини шоубізнесу
1 999
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Катерина Полтавська та Володимир Остапчук, фото
Фото: instagram.com/vova_ostapchuk

Жінка, своєю чергою, звинуватила Катерину Полтавську в тому, що тій подобається хайпувати

Днями стався гучний скандал. Працівниця МОН залишила недоречний коментар під постом молодої дружини Володимира Остапчука. Та вирішила очі на це не закривати й притягнути жінку до відповідальності за цькування. Комунікаційниця МОН відреагувала на звинувачення та заявила, що ні в чому не винна. Детальніше читайте в нашому матеріалі!

Нагадаємо, що Полтавська оприлюднила знімки листування з Марією Сімак, комунікаційним працівником Міністерства освіти та науки (МОН), де вона вислала образливе повідомлення Катерині. "Всі чекають, коли ти народиш і тебе кинуть" , — написала жінка.

Полтавська хоче домогтися звільнення працівниці МОН, фото
Фото: скриншот
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Сімак своєї вини не визнає. За словами жінки, того дня її акаунт у соцмережах був використаний з іншого пристрою. Тож це образливе повідомлення написала не вона, а хтось інший.

Марія Сімак відреагувала на скандал з Полтавською, фото
Фото: скриншот

Марія підтвердила це знімком екрана, доказуючи, що відбулось зловмисне використання її облікового запису. А також працівниця МОН додала, що вибачатись перед Катериною не збирається:

Із доказів маю скриншот про те, що в мій акаунт заходили з іншого пристрою в той день. Вибачатись за те, чого я не робила перед пані Катериною — я не буду. Але за ситуацію, в якій ми опинилися — перепросила.

Крім того, Сімак відмовилася надавати Каті контакти особи, яка могла вчинити це, і висловила бажання завершити цю ситуацію. Жінка також додала, що молода дружина Остапчука просто хоче привернути до себе увагу:

Давати контакти людини, яка могла це зробити, я не повинна. Якщо Катерині подобається хайпувати на цій темі, то я ж хочу її завершення. Карати когось, чи ні, і вирішувати, кого і за що мають звільняти, Катерина не має права. При всій повазі, така ситуація може статися з будь-ким.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, що Полтавська доволі часто опиняється в центрі скандалів. Нещодавно вона публічно з’ясовувала стосунки з ексдружиною свого коханого.