На останніх термінах вагітності Джамала зізналася, чи обрала імʼя для майбутнього сина

Новини шоубізнесу
8 677
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Джамала
Фото: instagram.com/jamalajaaa

Окрім того артистка розсекретила, чи планує йти у декретну відпустку заради догляду за новородженим

Популярна українська співачка Джамала попри те, що вже незабаром втретє стане мамою, готується ще до того, аби вийти у прямий ефір на Євробаченні 2024. Відомо, співачка вже на 9-му місяці вагітності, проте це не заваджає їй продовжувати активну творчу діяльність. То чи планує артистка йти у декретну відпустку після народження малюка — дізнавайтеся нижче!

В інтерв'ю для проєкту "Ранок у великому місті", Джамала не тільки підтвердила новину, що стала речницею від України на “Євробаченні”, а й поділилася своїми планами на майбутнє. За словами артистки, вона планує працювати до самого народження дитини.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

В тому числі багато прихильників артистки переймається, чи дійсно вона зможе вийти у прямий ефір під час фіналу міжнародного пісенного конкурсу. Адже адже вже зовсім незабаром у Джамали народиться третій син. І все ж, співачка сподівається, що пологи не почнуться раніше передбачуваної дати.

Я думаю, що все буде добре. За термінами я ще не маю народити. Це має щось статися екстрене,
— зазначила знаменитість.

До слова, хоч Джамала та її чоловік Бекір Сулейманов вже незабаром втретє стануть батьками, імʼя для сина вони досі не вигадали. А от щодо декретної відпустки, то тут артистка має більш чіткі плани, адже на довго йти зі сцени вона точно не хоче. Так що, співачка планує перший місяць після народження повністю присвятити синові, а згодом — поступово повертатися до своєї музичної карʼєри.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше вагітна Джамала розповіла, в якій країні буде народжувати . Артистка запевняє, що не планує зараз виїжджати за кордон, адже хоче, аби її чоловік був присутній на пологах.