Мер Києва Віталій Кличко зізнався, чому його діти не живуть в Україні: "Дуже важко їх зібрати"

Знаменитості
1 397
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Віталій Кличко
Фото: facebook.com/Vitaliy.Klychko

Український державний діяч розсекретив, коли востаннє бачився зі своїми синами та донькою

Відомий український політик Віталій Кличко, ексдружина якого феєрично повернулася у модельний бізнес , відверто заговорив про власних дітей. Мер Києва розсекретив, де насправді перебувають його діти у час повномасштабної війни в Україні. Усі подробиці дізнавайтеся на Хочу!

У коментарі Люкс ФМ Віталій Кличко зізнався, що не може назвати себе гарним прикладом батька, адже через власні карʼєрні амбіції він приділяє мало уваги власним дітям. Спочатку більшість його часу займала спортивна карʼєра, а згодом — політична. Тому востаннє особиста зустріч ексбоксера з власними дітьми відбулася ще до початку широкомасштабного російського вторгнення в Україну.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Чималу роль у цьому відіграє ще й те, що діти Віталія Кличка живуть за кордоном. І, судячи зі слів мера Києва, з лютого 2022 року вони жодного разу не поверталися в Україну.

Дітей бачив до війни. Вони народилися і все життя живуть за кордоном. Зараз навчаються в різних країнах. Молодший — у США, старший — у Лондоні, донька — у Нідерландах. Тому дуже важко їх зібрати. І мені важко вирватися. Ми бачимося по відеозв'язку, але жодна програма не може замінити того відчуття, коли обіймаєш дитину,
— сказав Віталій Кличко.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно мер Києва Кличко завершив розподіл майна з ексдружиною. Судячи з усього, саме для врегулювання цих питань ексдружина політика приїхала в Україну вперше за декілька років.