"Є момент генетики": Володимир Жогло прокоментував свої проблеми з ожирінням (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
1 919
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Володимир Жогло
Фото: instagram.com/zhohlovolodymyr

Артист зазначив, що має проблеми зі здоров'ям

Відомий український гуморист, зірка Вар'яти-Шоу Володимир Жогло, який зізнався, чому його не взяли на фронт , розповів, що йому досить не просто справлятися з ожирінням. Подробиці - в нашому матеріалі.

Окрім того, в інтерв’ю вітчизняному ютуберу Славі Дьоміну чоловік відповів скільки наразі важить. Відтак, як виявилося вага артиста наразі становить 156 кг.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Володимир підтвердив, що задля того, аби почувати себе комфортно, він має схуднути. Окрім того, Жогло розсекретив, яку мав вагу, коли свою вагу, коли закінчував школу.

За час дорослого життя я мінімально важив, коли закінчив школу, я важив 80-86 кіло. У мене зріст 1,74 см. Зараз я десь важу, напевно, 156 кіло. Ожиріння можна вилікувати. Такі люди як я справляють враження, що багато їдять, але це не так. Є момент генетики. Можна йти шляхом правильно харчування і спорту – це дуже довгий шлях. Є ще операція, коли вирізають частину шлунку, але це дуже дорого, у мене немає таких грошей,
- розповів Жогло.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що зірка “Вар'яти-шоу” Володимир Жогло вперше назвав невиліковний діагноз свого маленького сина. Гуморист раніше не говорив публічно про свого 3-річного малюка, проте днями наважився на відверту розмову.