"Ви мене вже вибачте, що я не здох": зірка “Варʼяти-шоу” Володимир Жогло зізнався, чому його не взяли на фронт (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
3 784
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Володимир Жогло
Фото: instagram.com/zhohlovolodymyr

Шоумен розповів, як хотів вступити до лав Збройних сил України, проте стан здоровʼя не дозволив йому це зробити

Відомий український шоумен Володимир Жогло, син якого має невиліковний діагноз , розсекретив, чому не пішов захищати Україну на фронті. Виявилося, що зірка “Варʼяти-шоу” планував поповнити лави ЗСУ і сам пішов до військкомату добровольцем. Але, врешті решт він так і не зміг стати на захист країни від окупантів.

Відверто про це Володимир Жогло розповів в інтервʼю Славі Дьоміну. Чоловік зазначив, що йому не приходило повістки, однак він сам вирішив навідатися у військкомат для проходження ВЛК.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

І все ж після цього 35-річному шоумену відмовили у проходженні військової служби. А все тому, що у Жогло виявилося багато проблем зі здоровʼям, які заважають йому доєднатися до лав Збройних сил України.

Ожиріння ступеня Жоглу. Ожиріння — це діагноз. Відповідно тиск, ендокринологія. Я забувся, у мене ще варикозні всякі штуки. Хребет, через те, що зайва вага. Гепатози, відповідно проблеми зі згортанням крові. У мене ще алергія на метал. Починають бути язви на руках. Але я думаю, що до латуні це немає ніякого відношення. Але тим не менш, купа болячок, я їх навіть всі не згадаю. Але причина навіть не в тому. Я не буду ходити всім розказувати. Ви мене вже вибачте, що я не здох,
— сказав Володимир Жогло.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно зірка фільму "Довбуш" зізнався, що не міг простити собі бронювання від мобілізації . Актор Олексій Гнатковський зазначив, що тривалий час він був дуже розгублений через те, що не пішов на фронт.