Співак та танцівник в одній іпостаcі: 5 найбільш качових треків Діми Монатіка, який святкує 38-ий день народження

Новини шоубізнесу
3 542
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Співак Діма Монатік
Фото: Фото: MONATIK / Facebook

Артист почав свій телевізійний шлях із талант-шоу "Х-Фактор"

1 квітня один з найвідоміших українських артистів Діма Монатік святкує свій 38 день народження. Свою шалену популярність Діма здобув завдяки участі у першому сезоні вокального та талант-шоу “Х-Фактор”.

Цікаво, що свого часу один із суддів талант-шоу, а саме репер Серьога, просто в очі заявив Монатіку, що він не буде виблискувати на олімпі українського шоу-бізнесу. Проте прогноз Серьоги виявився зовсім неточним і Діма став одним з найбільш прослуховуваних артистів не лише України а й деяких європейських країн. Тож, вашій увазі представляємо 5 найбільш качових композицій Монатіка.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Кружит

Це чи не перший трек, з яким Діма Монатік підкорив українського слухача. Він вже встиг набрати 152 млн переглядів на Youtube.

Vitamin D

Ця композиція повністю відображає стиль Діми Монатіка. Вона є доволі атмосферною для погожого літнього дня, коли кожна людина хоче відчути вайб цієї пори та прийняти вітамін D.

То, от чего без ума

Як і попередні композиції, цей трек не особливо вирізняється з-поміж стильових особливостей творчості Монатіка. Це саме одна з тих пісень, під яку можна танцювати без упину.

Мокрая

Можна сказати, що дана композиція присвячена красивій ліричній героїні. Артист впродовж усього треку захоплюється її вродою.

Каждый раз

Цей трек, який, до речі, зібрав 37 млн переглядів, цілком і повністю про кохання. Ліричний герой Монатіка говорить про те, що з ним відбувається, коли він бачить свою кохану.

До речі, варто зауважити, що кожна з цих композицій вже переведена Дімою Монатіком на українську мову. Особливо вражає версія треку “ Vitamin D ”.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Діма Монатік в день свого народження змінив імідж. Артист став блондином.