У фіналі можлива дискваліфікація? Представника Нідерландів на Євробаченні відсторонили від репетицій: перші подробиці

Новини шоубізнесу
640
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Йост Кляйн
Фото: eurovision.tv

Кажуть, що між Йост Кляйном та фотографом сталася серйозна сутичка, через яку артиста не допустили до репетицій перед фіналом

Представник Нідерландів Йост Кляйн на Євробаченні 2024, який виступив із запальною піснею “Europapa” , не був допущений до репетицій, що проходили у п’ятницю, 10 травня. А все через скандал за його участі, який напередодні розгорівся. Що про це відомо — розповідаємо на Хочу!

Европейська мовна спілка опублікувала офіційну заяву та повідомила , що їх представники почали розслідування інциденту, який стався напередодні репетицій перед грандфіналом. Усі деталі організатори поки не поспішають розкривати, проте, за деякими повідомленнями SVT, між артистом і фотографом сталася фізична сутичка.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Варто зазначити, що Йост Кляйн взяв участь у параді прапорів на відкритті конкурсу, але коли настала його черга співати — вихід представника Нідерландів спеціально пропустили. Проте варто зазначити, що 11 травня також відбувалося шоу, яке оцінювало журі. Чи виступив на ньому артист поки теж невідомо.

Зараз ми розслідуємо інцидент із голландським артистом, про який нам повідомили. Він не буде репетирувати до подальшого повідомлення. Наразі ми не маємо жодних коментарів і будемо оновлювати інформацію оперативно,
— сказано в офіційному зверненні.
Йост Кляйн
Фото: eurovision.tv
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, це не перший скандал, що стався напередодні фіналу Євробачення. Адже напередодні організатори конкурсу неочікувано віднесли виступ запроданки Лорак, що представляла Україну у 2008 році, до списку “іконічних танців”, що обурило багатьох єврофанів .