Маша Кондратенко відповіла на емоційні закиди СолоХи щодо "коняки з одним трюком" і нагадала їй про спільний контент (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
2 202
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

СолоХа та Маша Кондратенко
instagram.com/soloha_official

Раніше СолоХа особисто шукала зустрічі з молодою артисткою, а тепер – публічно ображає

Скандал, який спровокувала співачка СолоХа , досі ніяк не завершиться. Адже після того, як артистка назвала загадкову Клавдію Петрівну “конякою з одним трюком”, відповісти їй вирішив не тільки Melovin , а і Маша Кондратенко, яка теж “потрапила під роздачу”. Усі деталі дізнавайтеся на Хочу!

Деякий час тому СолоХа обурилася великому успіху дуетній композиції “Барабан” Артема Пивоварова та Клавдії Петрівни. Артистка доволі емоційно прокоментувала і загадковий образ молодої співачки та вирішила “розкрити усі карти”, заявивши, хто така Klavdia Petrivna насправді. Цікаво, що у своєму спічі СолоХа не оминула і Машу Кондратенко, яка неодноразово підігрівала інтерес публіки, натякаючи, що під образом загадкової співачки ховається саме вона. Однак її старша колега доволі різко розвінчала такі чутки.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Та через деякий час Маша Кондратенко все ж дала публічну відповідь. Молода артистка записала стримане відео, в якому не стала у відповідь ображати колегу. Натомість Марія пригадала, що коли вона випустила хіт “Ванька-Встанька”, СолоХа особисто шукала з нею зустрічі, аби розширити власну аудиторію.

Марія “Кондраперденко” на звʼязку і хочу висловитися з приводу заяви СолоХи, яка вирішила, що чогось вона має право настільки зневажливо висловлюватися в бік молодих артистів, та розказувати якусь а-ля інсайдерську інформацію.
Але, підіймається дуже важлива тема — взаємоповага серед артистів, про яку, напевно, СолоХа нічого не чула. На жаль.
Я розумію, що може бути фактор якоїсь образи на те, що про молодих артистів говорять, про те, що вони випускають якісний і класний контент.
Але, я нагадаю, що у 2022 році, коли я випустила пісню “Ванька-Встанька”, СолоХа дуже сильно хотіла зі мною зустрітися, щоб познімати контент.
Я за дружбу між артистами, а не оце все…
— висловилася Маша Кондратенко.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше Маша Кондратенко пояснила, чому більше не афішує свої стосунки . Артистка зізналася, чи вільне зараз її серце.