Лілія Ребрик — в Барбі-образі, Могилевська — у сукні за 112 тисяч, а Руслана — у вишитій куртці: як українські зірки День вишиванки святкують (ФОТО)

Новини шоубізнесу
8 337
Богдана Карц

Богдана Карц

Головна редакторка

Тімур Мірошниченко, Лілія Ребрик та Назар Грабар у вишиванках - фото
Колаж Хочу!

Українці надзвичайно люблять вишитий одяг, тож показати у зірок точно є що!

Сьогодні, 16 травня, в Україні відзначають День вишиванки 2024. А оскільки вишиванка для нас — це ДНК нації, надзвичайно багато українців сьогодні публікують у своїх соціальних мережах фото та відео у вишиванках. Не виняток — і публічні особи та зірки українського шоубізнесу.

ХОЧУ! зібрав для вас найкрасивіші патріотичні луки зірок 😍 Гортайте матеріал — і насолоджуйтесь разом з нами цією красою по-українськи! ❤️

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Олена та Володимир Зеленські

Президент та Перша леді України досить часто з’являються на публіці у традиційних українських вишиванках. Не став винятком і День вишиванки 2024: сьогодні вони запостили у своїх соцмережах особливо ніжне спільне фото у красивих вишитих сорочках.

Володимир Зеленський обрав вишиванку з чорного льону "Відсіч" від бренду Etnodim. Коштує вона менш як 4,5 тис. грн. А от Олена Зеленська постала у вишиваній сорочці з обʼємними рукавами під назвою "Яворівський дивоцвіт" від бренду Gaptuvalnya. Ціна такої — майже 10 тис. грн.

Катерина Осадча

Відома українська телеведуча також славиться своєю любов’ю до традиційного українського одягу — в неї є теж є власна колекція вишиванок. Сьогодні Катерина Осадча продемонструвала шанувальникам відразу кілька екземплярів зі своєї колекції. Щодо вартості, то світла вишиванка з білою вишивкою , наприклад, коштує на сайті відомої української дизайнерки Юлії Магдич близько $1000.

Дзідзьо

Популярний український співак Дзідзьо сьогодні показався у красивій біло-червоній вишиванці від Юлії Магдич.

Отримав сьогодні нову сорочку від @yuliya_magdych

До речі, минулого року на благодійній вечері у Празі, коли закінчились всі лоти, один чоловік дав ідею виставити на аукціон мою вишиванку, в якій я виступав і запропонував за неї 10400 євро. Я погодився і ми за ці гроші купили три автомобілі для наших хлопців на передову.
Дякую Юлі @yu_magdych за ту сорочку,
Олександрові за донат і
ВЕЛИЧЕЗНЕ ДЯКУЮ НАШИМ ЗАХИСНИКАМ,
— пише виконавець.

Jerry Heil та alyona alyona

Реперка Альона Альона, яка днями повернулася з Мальме , де проходило “Євробачення 2024”, у своїх Insta-Stories поділилася спільним фото з Джері Хейл. Обоє співачок постали у красивих вишиванках: Jerry Heil обрала білу сорочку з червоною вишивкою, а alyona alyona — яскраву червону вишиванку з чорно-білою вишивкою.

Альона Альона та Джері Хейл у вишиванках 2024 - фото
Скрін з instagram.com/alyona.alyona.official/

Наталія Могилевська

На День вишиванки 2024 Наталка Могилевська одягла надзвичайно стильну, яскраву вишиванку від Юлії Магдич. Зірка залюбки позувала у коштовному подарунку від іменитої української дизайнерки, вартість якого на офіційному сайті становить понад 112 тис. грн.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Джамала

Співачка Джамала, яка перебуває на останніх термінах вагітності , сьогодні вирішила показати відразу декілька вишиванок зі своєї колекції. У пості вона наголошує, що “каруселі” на 10 фото не вистачить для всієї тієї краси, яка в неї є:

Для моєї колекції з вишиванок та сорочок насправді не вистачить не те, що каруселі з 10 фото. Якби можна було публікувати 40 — все одно мало 😂

І в радості, і в горесті. З днем вишиванки! 🇺🇦

Олександр “Терен” Будько

Найбажаніший “Холостяк” України — військовий із Рівного Олександр “Терен” на День вишиванки показався у стильній лляній вишитій сорочці кольору хакі. Фото з’явилося в його Insta-Stories.

Олександр “Терен” Будько у вишиванці - фото
Фото: instagram.com/tsvit_terenu/

Настя Каменських

Привітати своїх підписників Настя Каменських вирішила фото у вишуканій сукні з вишитими червоними квітами від української дизайнерки Юлії Магдич. Фото з’явилося на її сторінці в Instagram . Вартість такої — понад 20 тис. грн.

Монатік

Популярний український співак сьогодні показався у лляній вишиванці з квітковим орнаментом від бренду Foberini. Фото він виклав у своїх соцмережах. Вартість такої на офіційному сайті виробника — понад 11 тис. грн.

Ірина Монатік

Дружина Монатіка опублікувала в Instagram спільне фото, на якому пара постала у парному образі: він — у зеленій вишиванці з біло-червоними квітами; вона — у сукні-вишиванці, оздобленій в точно такому ж стилі.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Світлана Тарабарова

Багатодітна зіркова мама Світлана Тарабарова сьогодні запостила відразу кілька фото у різних вишиванках. У дописі вона пише:

Любити та цінувати своє🇺🇦

Нести та пишатися.
З Днем Вишиванки, рідні люди!

Христина Соловій

Популярна українська співачка сьогодні показала надзвичайно стильну та милу вишиванку від бренду Gepur. Ніжна біла сорочка з жовто-блакитною вишивкою неабияк сподобалася її шанувальникам!

Руслана

Співачка на День вишиванки 2024 здивувала своїх фанатів дуже незвичайною вишитою курткою. Ось що вона пише під цим фото:

#Вишиванка — наш #унікальнийстиль , подарований Богом. У ній закодована #ДНК нашої нації, захисна енергетика та зв’язок поколінь. 🪡
Дякуємо ЗСУ за можливість не втрачати цей зв’язок!

P.S. Свою #вдячністьзсу висловлюємо донатами (посилання на банку в шапці профілю та сторіз).

Анастасія Цимбалару

День найкрасивішого одягу сьогодні відзначає і відома українська актриса, колишня дружина актора Григорія Бакланова (Лаврін з серіалу “Спіймати Кайдаша” — прим.ред.) Анастасія Цимбалару. У своїх Insta-Stories вона поділилася красивим фото у зеленій вишитій сукні.

Анастасія Цимбалару у вишиванці - фото
Фото: instagram.com/nastya_tsymbalaru/

Лілія Ребрик

Знаменита українська телеведуча Лілія Ребрик, яка нещодавно стала мамою втретє , сьогодні одягнула рожеву сукню у стилі Барбі й розмістила кілька фото та відео в Insta-Stories . Це вишита сукня від українського бренду VERYNJE. На офіційному сайті коштує така сукня “Дерево життя” — 7750 грн.

Лілія Ребрик показала рожеву вишиту сукню - фото
Фото: instagram.com/liliia.rebrik/

Пізніше на її сторінці з’явився окремий пост, присвячений Дню вишиванки 2024. У ньому Лілія Ребрик показалася вже в іншій сукні від того ж бренду.

Злата Огнєвіч

Відома українська співачка сьогодні показала яскраву червону з білим вишиванку і написала:

Сьогодні ми святкуємо День вишиванки – символ нашої культури, нашої історії, нашої душі❤️
Кожен стібок на сорочці – це маленька історія, сповнена теплом і світлом наших предків. Вдягаймо вишиванки з гордістю та любов’ю, адже вони об’єднують нас і нагадують про те, хто ми є🫂

Вітаю вас усіх зі святом, дорогі українці! Нехай наші вишиванки будуть завжди з нами, зігріваючи наші серця і надихаючи на нові звершення. 🇺🇦
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Євген Клопотенко

Талановитий український шеф-кухар та популяризатор української кухні Євген Клопотенко також виставив нове фото у вишиванці у своєму Facebook. І ось, що він пише :

Я ношу вишиванку приблизно 100 днів на рік. Бо вона не елемент якихось 2-3 великих свят. Вона — частина мене,
— пише Клопотенко.

Оля Полякова

Оля Полякова на День вишиванки 2024 теж вирішила показати всю свою красу й опублікувала цілу серію своїх знімків у вишиванках. Співачка зауважує, що в неї, на жаль, немає вишиванок, залишених у спадок пра- і прапрабабусями, однак створити власний спадок ніколи не пізно 😉

Ірина Білик

Співачка Ірина Білик сьогодні поділилася яскравим фото у ніжно-рожевій з чорною вишивкою сорочці ручної роботи від Юлії Магдич.

Тоня Матвієнко

Українська співачка Тоня Матвієнко зробила сторіс у своєму Instagram , в якому показала ніжну білу вишиту сукню з золотими візерунками під красивою назвою “Вечорниці”. Це робота, знову ж таки, дизайнерки Юлії Магдич. На офіційному сайті дизайнерки ціна такої сукні — понад 77 тис. грн.

Тоня Матвієнко у вишитій сукні на День вишиванки 2024, фото
Фото: instagram.com/tonya_matvienko/

Олександр Усик

Сьогодні всесвітньовідомий український боксер Олександр Усик також поділився відео, на якому одягнений у традиційний український одяг.

Олена Мозгова

Українська продюсерка сьогодні вирішила показати раритетну вишиванку, подарованій її татом ще близько 30 років тому. Олена Мозгова зауважує, що носить її з 16 років , причому досить часто.

Вікторія Маремуха

Популярна українська модель, учасниця шоу “Топ-модель по-українськи” Вікторія Маремуха поділилася з підписниками кількома фото у дуже крутих образах, створених із вишитими українськими сорочками.

10 років я танцювала гопак в українському народному костюмі зі всіма елементами. Ці виходи на сцену з прославленням української культури та традицій були завжди з гордістю, любов’ю і пошаною. Які тільки міцнішають з кожним роком!

Дякую нашим захисникам, що я маю змогу її вдягати і нині! Слава Україні!
— пише модель.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Юлія Тимошенко

Політикиня Юлія Тимошенко також сьогодні з’явилася зі свіжим фото у вишиванці . На своїй сторінці у Facebook 63-річна Тимошенко опублікувала фото, на якому сидить у темно-зеленій сукні-вишиванці за 5,5 тис. грн.

Оксана Білозір

66-річна народна артистка України — співачка Оксана Білозір на День вишиванки 2024 показалася у чорній вишитій сорочці з яскравими дрібними квіточками. До слова, дуже схоже фото у тій же вишиванці виконавиця постила і кілька днів тому — на День матері.

Григорій Решетнік

Зіркове подружжя Решетніків обрало на День вишиванки 2024 парний образ: Христина постала у біло-синій вишитій сукні від дизайнерки Юлії Магдич за понад 11 тис. грн, Григорій — у дуже схожій за мотивами біло-синій вишитій сорочці. Кілька яскравих фото з’явилися в Instagram зіркової пари.

Анна і Марія Опанасюк

Сестри-співачки сьогодні також вирішили привітати українців з важливим святом, і опублікували спільний знімок у своїх соцмережах.

З днем вишиванки, рідні! ❤️ Без неї неможливо уявити Україну. Символ сильних, мужніх, сміливих, добрих серцем; символ родини, символ перемоги,
— йдеться у дописі.

Олена-Христина Лебідь та Павло Розенко

Зіркова ведуча телепроєкту “Аферисти в сітях” постала на фото зі своїм коханим — колишнім міністром соцполітики України Павлом Розенком. Закохана пара склала руки у формі сердечка і так позувала для фото.

Анна Різатдінова

Відома українська гімнастка Анна Різатдінова виклала у соцмережі відео , на якому покружляла у красивій темній вишитій сукні з яскравими квітами. Це також робота дизайнерки Юлії Магдич. Вартість такого ефектного луку — понад 42 тис. грн.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Павло Зібров

Український співак сьогодні опублікував своє фото у чорній сорочці, вишитій білими нитками. Головний вусань України підписав його так:

Вишиванка – це наш культурний код, що об’єднує покоління і символізує нашу унікальність духовної і культурної спадщини.
Нехай кожна вишиванка стане оберегом, який дарує силу, натхнення та захист. Бажаю вам миру, гармонії та щастя. Нехай традиції нашого народу живуть у ваших серцях і передаються з покоління в покоління.

З Днем Вишиванки, дорогі друзі!

Софія Ротару

Народна артистка України дуже рідко ділиться фото та відео у своїх соцмережах. Однак сьогодні вона зробила виняток і опублікувала в Insta-Stories фото у вишиванці. Це чорна напівпрозора вишита сорочка з біло-червоною вишивкою та червоними китицями на рукавах.

Софія Ротару на День вишиванки 2024 - фото
Фото: instagram.com/sofiarotaru.official/

Тімур Мірошниченко

Відомий український телеведучий, незмінний коментатор “Євробачення” від України Тімур Мірошниченко сьогодні показався у вишиванці в Insta-Stories .

Попри все! Єднаймось як ніколи раніше. Сьогодні це життєво важливо. З Днем вишиванки, шановні українці та українки,
— пише зірковий ведучий.
Тімур Мірошниченко у вишиванці - фото
Фото: instagram.com/timur.miroshnychenko/

Леся Нікітюк

Ще одна популярна українська телеведуча також вирішила опублікувати свою вишиванку в Insta-Stories . На фото вона позує з рідними — у білій вишиванці з невеликими яскравими квітами.

Леся Нікітюк у вишиванці - фото
Фото: instagram.com/lesia_nikituk

Оля Цибульська

Українська співачка Оля Цибульська вирішила сьогодні не просто показати свою красиву вишиту сорочку, а й трохи поспівати і потанцювати. Відео вона виклала в Instagram.

Анна Кошмал

Відома українська актриса не тільки показала свою вишиванку, а ще й вирішила опублікувати вірш з нагоди Дня вишиванки:

Код нації вишитий на серці ✨🌸
З Днем Вишиванки!
***
Квіти розцвітають
Ось на рукавах,
З вирію далекого
Повернувся птах —
Дивні візерунки
Сяють, мов живі —
Мама вишивала
Оберіг мені!

❤️‍🩹
….
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Діана Глостер

Молода українська виконавиця сьогодні показала надзвичайно ніжну молочну сорочку з білою вишивкою.

Це гарно і важливо💛

В мене поки тільки одна, тому прийшлося «зайняти» у подруги для різноманіття☺️👌🏼 а давайте підтримаємо бренди, які шиють вишиванки і відмітимо улюблені в коментарях?)

Нехай кожна та кожен знайде свою, ту саму вишиванку ✨

Tayanna

Українська виконавиця Тетяна Решетняк, більш відома як Tayanna, сьогодні також опублікувала красиве фото у вишиванці. У своїх соцмережах вона пише :

У цей день, коли наше серце вишиванкою переплетено, коли ми вбираємо в себе душу нашого народу в кольорах та візерунках, нехай кожна стежка на цьому шляху буде ниткою, яка з’єднує нас усіх. Нехай кожна вишиванка стане символом нашої сили, нашої віри та нашої боротьби за вільну й незалежну Україну. Сьогодні ми маємо бути вдячні тим, хто віддав життя за нашу свободу, й вшанувати кожного, хто виборює право на нашу культуру, нашу історію та наше походження. Нехай вишиванки стануть мовчазними свідками нашої відданості, нашої пам’яті і нашого обов’язку перед майбутніми поколіннями.

Назар Грабар

Популярний український актор і танцівник, військовослужбовець ЗСУ Назар Грабар увечері опублікував фото з ліфта. На ньому модель позує у дзеркалі у надзвичайно стильній чорній із білою вишивкою вишитій сорочці.

Назар Грабар у вишиванці - фото
Фото: instagram.com/nazargrabar/

Аліна Гросу

Українська співачка Аліна Гросу також приєдналася до святкування Дня вишиванки та опублікувала у своїх Insta-Stories відразу два фото у вишиванці.

Аліна Гросу у вишиванці, 2024 - фото
Фото: instagram.com/alina_grosu/

Дмитро Ступка

Український актор — онук легендарного Богдана Ступки, який наразі живе у США , сьогодні вирішив долучитися до святкування Дня вишиванки. У своєму Instagram він опублікував фото у традиційній україснькій вишиванці.

Юрій Горбунов

53-річний український шоумен і чоловік Катерини Осадчої сьогодні потішив шанувальників відразу кількома світлинами у вишиванці. На одному фото він позує сам, на інших — зі своєю зірковою дружиною та дітьми.

Окрім того, телеведучий запостив іще одне селфі у білій сорочці з білою вишивкою у своїх Insta-Stories.

Юрій Горбунов у вишиванці - фото
Фото: instagram.com/gorbunovyuriy/

Вікторія Апанасенко

Міс Всесвіт Україна 2022 сьогодні показалася у яскравій червоній вишиванці з білою вишивкою та білим коміром. Своїм постом вона вирішила привітати українців з важливим святом:

Сьогодні вишивана сорочка, а кожного дня серце ❤️🇺🇦
З Днем Вишиванки!
— пише королева краси.

Олександр Педан

Телеведучий Олександр Педан також не пасе задніх: ще з самого ранку він запостив фото, на яких позує у дудже особливій сорочці, яку для нього свого часу вишила мама.

Відзначаю в сорочці, яку мама вишила для мене.
Тепер це одна з найцінніших речей, яку, вірю, будемо передавати з покоління в покоління.
Пам’ятати, плекати та поширювати своє – важливо. Власне, це те, за що боряться наші військові – можливість бути українцем.

Не забудьте сьогодні вдягнути вашу вишиванку. Особливу, з вашою історією.
Люблю це єднання, коли на вулицях ви наче незнайомі, але всі такі рідні.

Слава Україні,
— пише зірковий телеведучий.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також сьогодні актриса Поліна Фролова розповіла про свої речі-реліквії. У її колекції є бабусин тренч, на якому вона вишиває рукави та кишені. Більше — у нашому ексклюзиві!