Камалії виповнилося 47 років! Де і з ким цього разу артистка відзначила день народження (ФОТО)

Новини шоубізнесу
4 438
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Камалія
Фото: instagram.com/kamaliyaofficial

Відома співачка несподівано розділила святковий день зі своїм колишнім чоловіком-мільярдером

Вчора, 18 травня, українська співачка Камалія, яка натякнула на майбутнє весілля , відзначає своє 47-річчя. З цієї нагоди артистка поділилася зі своїми шанувальниками особливими моментами святкування у родинному колі.

Цьогоріч Камалія вирішила відмовитися від гучних святкувань. Вона опублікувала в соціальних мережах зворушливий допис, у якому розповіла про своє бажання провести цей день у спокійній та затишній атмосфері. На фотографії, яку вона додала до допису, співачка позує у яскравій жовтій вишитій сукні з букетом білих троянд, який, ймовірно, отримала від екскоханого.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Камалія
Фото: instagram.com/kamaliyaofficial

Свято Камалія провела у Португалії разом зі своїми найріднішими людьми — колишнім чоловіком Мохаммадом Захуром та донечками Арабеллою і Мірабеллою. Родина вирішила провести цей день активно та пішла до стайні, де насолоджувалася верховою їздою.

Камалія з родиною
Фото: instagram.com/kamaliyaofficial
Сьогодні у мене день народження. Зазвичай це свято, але в ці важкі часи, коли в нашій країні триває війна і гинуть наші герої, святкувати я не буду. Натомість з радістю прийму ваші теплі слова і привітання, які зігріють моє серце. Ваша підтримка і любов для мене дуже важливі,
— звернулася Камалія.

Зазначимо, що попри розлучення, Камалія та Мохаммад Захур зберегли дружні стосунки, що дозволяє їм разом виховувати дітей та проводити час родиною. Цьогорічне святкування дня народження співачки стало ще одним доказом, що заради щастя донечок, пара продовжує підтримувати одне одного.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно відомий блогер заявив, що Камалія розлучилася з чоловіком-мільярдером через власну зраду . За словами Беспалова, мільярдер готовий був пробачити артистці, однак врешті решт пара розлучилася.