У шоу “Перепрошую” Анна Трінчер зізналася, чи був у неї секс утрьох (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
3 784
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Анна Трінчер, фото
Фото: пресслужба

Анна Трінчер разом з Diana Gloster, Анітою Соловей та Валерією Андріївною відверто розповіли про інтимне життя в їхньому житті

18 травня на своєму ютюб-каналі Анна Трінчер, яка нещодавно шукала нового чоловіка на “Лізі сміху”, разом зі своїми подругами Diana Gloster, Анітою Соловей та Валерією Андріївною запустили надзвичайно відверте, сміливе та провокативне шоу "Перепрошую". У ньому дівчата обговорюють гострі теми з власного досвіду. Більше подробиць дізнавайтеся на Хочу!

"Перепрошую" — це шоу з найвищим рівнем щирості від зірок шоубізнесу, в якому розмови на публіку про те, що колись було табу, стають головною темою. Крізь об'єктив камери інфлюенсерки ділитимуться своїми власними історіями, думками та переживаннями, що стосуються різних відвертих та болісних тем.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Анна Трінчер, Diana Gloster, Аніта Соловей та Валерія Андріївна
Фото: пресслужба

У першому випуску "Перепрошую", глядачі побачать, як чотири подружки відкрито обговорюють свої перші стосунки. А окрім того — факапи та експерименти в сексі.

Моя мама не спілкувалася зі мною тиждень, коли дізналася, що я втратила цноту. Я відчувала дуже велику провину перед нею,
— поділилася Анна Трінчер.
Анна Трінчер, Diana Gloster, Аніта Соловей та Валерія Андріївна
Фото: пресслужба

Відверті розмови, глибокі думки та життєві історії – все це ви побачите в новому шоу на каналі Анни Трінчер. А окрім того, відома співачка вирішила бути максимально відвертою з публікою, тому підійняла на обговорення тему сексу утрьох. То чи був такий досвід у зірки — дізнаєтесь у першому випуску шоу!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно Анна Трінчер випустила відвертий кліп на пісню “Бар за баром”, у якому постала у вкрай незвичному для себе образі. Артистка наважилася показати свою сексуальність широкій публіці, а згодом — поділилася з нами секретами власної впевненості.