Брітні Спірс знову спіткали негаразди: артистка вчергове потребує опіки

Новини шоубізнесу
2 035
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Брітні Спірс
Фото: instagram.com/britneyspears

Друзі Брітні Спірс дуже занепокоєні її станом

Відома американська поп-артистка Брітні Спірс, яка зламала ногу , продовжує неприємно дивувати своїх шанувальників, м’яко кажучи, неадекватною поведінкою. Подробиці - в нашому матеріалі.

Як виявилося, наближені до Брітні люди не на жарт переймаються станом здоров’я Брітні. Вони переконані, що Спірс потребує опіки.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Про це повідомляє авторитетний таблоїд TMZ. Відомо, що селебритіс наразі не приймає ліки, вживає алкоголь і наркотики.

Усі джерела, з якими ми розмовляли, кажуть, що припинення опіки було величезною помилкою, хоча вони додають, що її батько, Джеймі Спірс, більше не був відповідною людиною, щоб керувати всім, здебільшого через те, що співачка почала його сильно ненавидіти,
- говориться у статті.

Варто зауважити, що шанувальники легендарної Спірс свого часу допомогли їй позбутися опіки батька. Це сталося майже три роки тому. Однак, наразі знаменитість не може контролювати себе. У Брітні бувають різкі перепади настрою, жінка часто впадає в лють. Все це закінчується фізичним насиллям. Навіть говорилося про випадки, що вона доходила до того стану, коли з нею неможливо було спілкуватися.

Друзі знаменитості звернулись до медійників. Відтак, історія набула розголосу і над Брітні знову встановлено опіку. 

 Кожне джерело, з яким ми говорили, каже, якщо справи триватимуть так, як вони йдуть, Брітні опиниться в серйозній небезпеці,
— зазначили у виданні.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Брітні Спірс жорстко травмувалася, поки святкувала розлучення із Семом Асгарі. Артистка так раділа своєму новому статусу, що випадково отримала рану на щиколотці.