Покинув родину, коли дитині було три місяці та, ймовірно, живе у росії: Артем Пивоваров приголомшив історією про свого батька (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
1 424
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Артем Пивоваров
Фото: пресслужба артиста

Артист зізнався, що не пам'ятає обличчя тата

Знаменитий український співак Артем Пивоваров, який приголомшив заявою про своє особисте життя, розсекретив, що не пам'ятає свого батька, який покинув їхню родину, коли Артему було лише три місяці. Подробиці - в нашому матеріалі.

Про це співак розповів у своєму інтерв'ю Раміні Есхакзай. До речі, бесіда вже вийшла у вільний доступ 23 травня на YouTube каналі медійниці.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Отож, коли розмова зайшла про рідну людину, Артем зазначив, що взагалі не пам'ятає, як виглядав його тато. Він припускає що у підсвідомості є певні замальовки його образів, але обличчя батька не запам'яталося.

Я його взагалі не пам'ятаю, навіть як він виглядає. Можливо, є замальовки в моїй підсвідомості його образів. Пам'ятаю, у мами були якісь фотографії, у дитинстві вона мені їх показувала й розповідала все як є, але в мене в пам'яті не закарбувалося його обличчя,
– розповів артист.

Артем додав, що його батько скоріше за все зараз живе в росії. Однак, чи це справді так, артист достеменно не знає.

Ми не цікавилися. Був період, коли мені було десь років сім-вісім, я дізнався, що його мама живе з моєю бабусею в одному районі, ми перетиналися декілька разів, і на цьому все. Пам'ятаю якісь суперечки, чи цікаво батьку взагалі побачити сина, але позитивної відповіді ніякої не було,
– зізнався артист.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Артем Пивоваров здивував спільною роботою із загадковою артисткою Клавдією Петрівною. Композиція “Барабан” вже набирає обертів в українському музичному просторі.