Ірина Горова пригадала, як 16-річною "по-приколу" вийшла заміж через декілька місяців після знайомства з хлопцем (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
5 405
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Ірина Горова
Фото: instagram.com/gorovaya_irina

Продюсерка підкреслила, що вийшла заміж за свого першого коханого не через вагітність

Відома українська продюсерка та колишня дружина Потапа Ірина Горова не боїться відкривати подробиці свого особистого життя. Нещодавно вона зізналася, що вийшла заміж у 16 років, поділившись причинами цього рішення. За словами Горової, це був дуже сміливий крок, який став несподіванкою для багатьох її знайомих.

Першим чоловіком Ірини став музикант Юрій Горний, який більш відомий під псевдонімом UGO. На час їхнього весілля він був власником ресторану "Вечірній Київ", розташованого в самому серці столиці. Їхнє знайомство відбулося за чотири місяці до одруження, і цей швидкий розвиток подій додав шлюбові певної особливої атмосфери.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Горова підкреслила, що рішення одружитися не було пов'язане з вагітністю. Вона пояснила, що кохання між ними було, але все більше це сприймалося як весела пригода. Ірина зізналася, що їй дуже подобалося бути заміжньою та хизуватися цим статусом перед однолітками.

У 16 заміж вийшла. Не по вагітності, просто по-прикольчику. Уяви, мені 16, я вступила до університету, почала навчатися і приходжу з обручкою, щоб всі бачили. Це був дуже класний прикол. Це був 1994 рік. Познайомилися ми влітку, а розписалися в листопаді. Чотири місяці ми були знайомі,
— пригадала Ірина Горова.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно Ірина Горова розповіла, які стосунки із Потапом має їхній спільний син. Продюсерка зазначила, чи вплинув на стосунки 15-річного Андрія з татом від'їзд артиста за кордон на тривалий час.