Найоригінальніший образ: Блінкен вбрав сина в костюм Зеленського на Хелловін (ФОТО)

Знаменитості
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Напередодні Хелловіну  президент США та перша леді вирішили привітати дітей з цим популярним святом. Політики влаштували вечірку в Білому домі, де зокрема була сім'я державного секретаря США Ентоні Блінкена. Коли фото з цього заходу з'явилися в мережі, то викликали справжній фурор, адже син Блінкена прийшов на свято в дуже оригінальному образі — костюмі Зеленського.

У понеділок вечері, 30 жовтня, у Білому домі відбулася щорічна вечірка на честь Хелловіну. Важливо зазначити, що сам американський президент одягнув звичайний для нього діловий костюм, тоді як перша леді, Джилл Байден, вибрала образ кішки. Однак публіку зацікавило не вбрання президентської сім'ї, а одного юного учасника заходу.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

На святкуванні були діти американських посадовців і впливових осіб США. Зокрема, діти Ентоні Блінкена побували на цьому святі. Син державного секретаря США справив справжній фурор, адже прийшов на захід до Хелловіну в костюмі президента України Володимира Зеленського.

Найоригінальніший образ: Блінкен вбрав сина в костюм Зеленського на Хелловін (ФОТО) - фото №1
Фото: Aryan Vivaswan
Найоригінальніший образ: Блінкен вбрав сина в костюм Зеленського на Хелловін (ФОТО) - фото №2
Фото: Getty Images
Найоригінальніший образ: Блінкен вбрав сина в костюм Зеленського на Хелловін (ФОТО) - фото №3
Фото: Getty Images

Хлопчик був одягнутий у кофтину та штани в кольорі хакі. Саме в такому вбранні президент України частіше за все з'являється на публіці за час повномасштабної війни в Україні. Дочка Блінкена теж обрала красномовне вбрання на Хелловін. Дівчинка одягнула сукню та накидку в кольорах українського прапора.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Важливо відзначити, що Хелловін є одним із найпопулярніших свят у Сполучених Штатах Америки та відзначається в ніч на 1 листопада. Своїми дивовижними вбраннями вже також встигли вразити Меган Фокс та Machine Gun Kelly, які відвідали хелловінську вечірку у яскравих образах в стилі героїв аніме.

Головне фото: Getty Images