"Де гроші брати?": Євгенія Емеральд розповіла, що після закриття ювелірного бізнесу їй не вистачає грошей на життя

Знаменитості
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Колишня захисниця України, Євгенія Емеральд, відверто розповіла про те, звідки вона бере гроші поки знаходиться в декреті. Деталі знайдете в нашому матеріалі!

Євгенія Емеральд вийшла на зв'язок зі своїми прихильниками в Instagram, щоб розповісти, звідки вона зараз бере гроші. Виявляється, колишня захисниця України вже давно закрила свій ювелірний бізнес і з фінансами стало туго.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Свої нинішні доходи вона описує так:

Ви знаєте, що я в декреті. Свій ювелірний бізнес я закрила і не відкривала. Тобто єдиним моїм доходом є оренда. Але, якщо чесно, це дуже маленький дохід.

"Де гроші брати?": Євгенія Емеральд розповіла, що після закриття ювелірного бізнесу їй не вистачає грошей на життя - фото №1

Євгенія також зазначила, що її не вистачає грошей на життя. Витрати жінки значно перевищують її доходи, а заощадження швидко розтрачаються. Емеральд також сказала, що велика частина грошей пішла на захист від її ексчоловіка:

Мої витрати перевищують доходи у чотири рази. Майже всі заощадження я витратила на захист себе від Стипанюка.

Попри труднощі з грошима, Євгенія не планує шукати швидкі методи заробітку на своїй популярності та рекламувати щось у своєму блозі в Instagram. Вона впевнена, що в крайньому разі зможе розв'язати цю проблему.

"Де гроші брати?": Євгенія Емеральд розповіла, що після закриття ювелірного бізнесу їй не вистачає грошей на життя - фото №2
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

А ось колишній Євгенії не соромиться заробляти чим може. Військового "викрили" на торгівлі дронами.

Фото: instagram.com/emerald.evgeniya