Не вистачає зарплати військового? Колишнього Емеральд "викрили" на торгівлі дронами (ВІДЕО)

Знаменитості
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Ексвійськова Євгенія Емеральд, котра попросила не називати її снайперкою , шокувала деталями того, яким чином заробляє її колишній чоловік. Українська Жанна д’Арк поділилася "викриттям" в якому йшла мова, ніби Євген Стипанюк торгує дронами, що надаються армії. Що про це відомо — деталі дізнавайтеся на HOCHU.ua!

У своєму Telegram-каналі Євгенія Емеральд заявила , що сама вона не слідкує за життям ексчоловіка, якого підозрюють у насильстві. Проте підписники захисниці поділилися з нею цікавим відео, яке дискредитує Євгена Стипанюка.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

На ньому чоловік, голос якого схожий на голос Стипанюка, говорить про торгівлю безпілотниками. Своєму співрозмовнику на ім'я Вадим він пропонує долучитися до цієї схеми, аби підзаробити. Такі дії охоронця екснардепа Олега Ляшка викрив журналіст Денис Кошельник, опублікувавши відео у своєму Instagram. Інформацією про це поділилося видання "Главком".

Якщо ти будеш брати дрони за найнижчою ціною, ти будеш ще більше заробляти. Буде три людини, які будуть фігурувати. Є людина, яка буде продавати, я всю цю тему контролюю, теж буду продавати, всі теж будуть у плюсі. Виходить, ти просто береш за найнижчою ціною і ми просто їх у Києві збуваємо, є куди збувати,

— каже Стипанюк у голосовому повідомленні.

@koshelnik_tv

Пояснювальна бригада у інсті: koshelnik_tv або посилання у шапці профілю

♬ оригінальний звук - koshelnik_tv

Сама Євгенія Емеральд запевняє, що не здивована подібним новинам. Військова підкреслила, що її колишній займається шахрайством. Але варто зазначити, що точних доказів того, що голос на відео належить саме Стипанюку — немає.

Євген Стипанюк пробив чергове дно. Не стежу за буремним життям мого колишнього чоловіка, але сьогодні підписники показали новину про те, що він приторговує дронами.
Я давно не сумнівалася, що цей псевдо-воїн скотиться до шахрайства. Слова "совість" та "честь" для нього порожній звук,

— прокоментувала Євгенія Емеральд.

Не вистачає зарплати військового? Колишнього Емеральд "викрили" на торгівлі дронами (ВІДЕО) - фото №1
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно Євгенія Емеральд заговорила про свої політичні амбіції . Військова відповіла, чи готова почати політичну дільність.