Двійник Винника, Козловський просто з фронту та інші: хто засвітився на "Новорічній музичній платформі"

Знаменитості
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

24 жовтня відбувся концерт "Новорічна музична платформа", зйомки якого відбулися в "Жовтневому палаці". На заході зібралися українські інфлюенсери та артисти, серед яких були навіть ті, хто від початку не був зазначений у лайн-апі . Хто з них засвітився на килимовій доріжці заходу - дивіться на HOCHU.ua!

Як повідомляє OBOZ.ua , співак Віталій Козловський, який зараз служить у ЗСУ, прибув на церемонію всього на кілька годин. На концерті відбувся його перший виступ з моменту мобілізації, а зі сцени він звернувся до глядачів зі словами:

Я бажаю, щоб у новому році здійснилися наші найзаповітніші бажання. Щоб ви, піднімаючи келихи, згадали про тих, хто зараз у холодних окопах. І обов'язково в новому році перша справа, яку ви зробите, - задонатите, допоможете. Бо тільки разом ми подолаємо.

Двійник Винника, Козловський просто з фронту та інші: хто засвітився на "Новорічній музичній платформі" - фото №1
Фото: obozrevatel.com
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Серед зіркових гостей опинився і Даніель Салем, який теж став на захист країни після початку повномасштабного російського вторгнення. А ось чи не найбільшу увагу до своєї персони привернув загадковий співак Discoman. Артист, якого звинувачують у копіюванні образу Олега Винника, досі не розкриває свого справжнього імені, а обличчя ховає за величезними сонцезахисними окулярами. Подейкують, що його просуванням опікується колишній продюсер Винника, проте сам Дискоман не коментує і цього.

Двійник Винника, Козловський просто з фронту та інші: хто засвітився на "Новорічній музичній платформі" - фото №2
Фото: obozrevatel.com

Микита Леонтьєв, більш відомий як Enleo, став відкриттям "Музичної платформи". На сцені музикант наживо виконав нову пісню "Молодость", яку присвятив загиблому другу з Маріуполя. Також несподіванкою став виступ Віри Брежнєвої, адже ім'я від самого початку не було вказано в афіші.

Двійник Винника, Козловський просто з фронту та інші: хто засвітився на "Новорічній музичній платформі" - фото №3
Фото: obozrevatel.com
Двійник Винника, Козловський просто з фронту та інші: хто засвітився на "Новорічній музичній платформі" - фото №4
Фото: obozrevatel.com
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше Анастасія Приходько розкритикувала новорічний музичний концерт , де виступила Віра Брежнєва. Співачка заявила, що її не покликали на захід, оскільки заздалегідь передбачали можливий скандал.